Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

FlorideLux.ro estimeaza vanzari de 60.000 €, de Valentine’s Day 2021

Retailerul de aranjamente florale si cadouri FlorideLux.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca estimeaza vanzari de aproximativ 60.000 €, de Valentine’s Day 2021, in crestere cu 15% fata de anul trecut. FlorideLux.ro a lansat o noua colectie de Ziua Indragostitilor, investind 25.000 € in aprovizionarea cu produse specifice acestei perioade, dar si in aspectele creative, tehnice si fotografice.

Noua colectie include cutii si cutii cu trandafiri, cupole cu trandafiri criogenati, buchete si aranjamente florale in combinatii inedite, urmand tendinta internationala de diversificare a paletei de flori si a culorilor folosite in realizarea aranjamentelor. In crearea noii colectii, compania a avut o abordare noua, bazata pe un design unicat, conceput de un nou decorator, cu peste 17 ani experienta in domeniul floristic, activ pe plan local si international. Pretul mediu al unui aranjament floral din noua colectie este de circa 250 lei. FlorideLux estimeaza ca cele mai solicitate produse din colectie vor fi buchetele de trandafiri rosii, cutiile si cupolele care contin trandafiri si noile cufere cu flori, special create pentru aceasta zi.

„Anul acesta suntem convinsi ca ne vom surprinde placut clientii, cu un stil nou, in ceea ce priveste colectia de Valentine’s Day. FlorideLux a fost si este un promotor al noilor tendinte internationale si inglobam constant in creatiile noastre aceste trend-uri, insa adaptate usor cerintelor romanilor. Produsele care alcatuiesc colectia sunt alese cu grija si transmit mai departe sentimentul de dragoste, conceptul fiind bazat pe feminitate, romantism, rafinament, precum si pe eleganta florilor. Totodata, dorim sa promovam si ideea de a fi fericit in orice zi, nu doar de Ziua Indragostitilor, si ne incurajam clientii sa-si exprime sentimentele in fiecare zi prin gesturi, cuvinte si cadouri”, transmite Marius Dosinescu (foto, CEO si fondator FlorideLux).

Leave a reply