Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Flipkart.com ajuta artizanii indieni sa-si vanda creatiile online

Flipkart.com si Ministerul Dezvoltarii Rurale din India au semnat un acord, in urma caruia milioanele de artizani din tara asiatica isi vor putea comercializa creatiile pe Internet, pe popularul site e-commerce, citim pe economictimes.indiatimes.com. „Asta va ajuta afacerile locale si asociatiile de self-help (SHG), in special cele conduse de femei, ajutandu-le sa aiba o prezenta e-commerce”, a transmis ministerul, intr-o declaratie de presa.

Flipkart.com va vinde produsele in cadrul programului Deendayal Antyodaya Yojana – National Rural Livelihood Mission (DAY-NRLM). Ministrul Dezvoltarii Rurale din India, Giriraj Singh, crede ca produsele rurale create de SHG-uri au un potential urias de a fi acceptate in randul clientilor din tara (dar si din afara frontierelor indiene), iar platforma e-commerce Flipkart (care este detinuta de Walmart) se va dovedi a fi un instrument eficient, in acest proces. Aceste SHG-uri indiene ofera un loc de munca unor femei sarace, din diverse caste si clase sociale, care formeaza federatii ce le permit sa-si creasca veniturile si calitatea vietii.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply