Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Flanco.ro introduce plata cu cardul si returul gratuit, la livrarea prin easybox

Flanco.ro anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea de noi servicii pentru clientii care comanda produse online si aleg livrarea prin easybox. Din luna mai, acestia au la dispozitie optiunea platii cu cardul, in momentul ridicarii produsului din locker. In plus, in cazul in care doresc sa returneze anumite produse din comanda, o pot face direct la o locatie easybox convenabila, gratuit, timp de 45 de zile.

„Stim cat de importante sunt, pentru clientii nostri, timpul si simplitatea procesului de achizitie ori retur. Prin cele doua noi servicii lansate, ne propunem sa raspundem acestor nevoi, sa le oferim clientilor nostri optiuni variate cand vine vorba despre modalitatea de plata sau retur, pe care sa le poata duce la bun sfarsit cat mai simplu, cat mai rapid si in deplina siguranta”, transmite Ovidiu Nicusan (Director de Marketing Flanco Retail).

Serviciul de livrare la easybox presupune livrarea produselor comandate de pe flanco.ro la una dintre cele peste 2.700 de locatii din tara. Noutatea consta in extinderea serviciului si pentru procesele de retur, pentru produsele eligibile, de mici dimensiuni, precum: electrocasnicele mici de bucatarie, de ingrijire personala, laptopuri, tablete, smartphone-uri, casti sau aparate foto.

„In ceea ce priveste plata cu cardul, unii clienti sunt in continuare reticenti la ideea de a achita produsele in momentul plasarii comenzii, deci inainte de a intra in posesia acestora. Pentru ei, am lansat serviciul de plata cu cardul la EasyBox, astfel incat sa poata folosi aceasta metoda de plata mai convenabila, cu siguranta ca produsele comandate au ajuns la destinatie”, mai spune Ovidiu Nicusan.

La inceputul anului, Flanco a lansat serviciul „Retur gratuit 45 de zile”, marcand o premiera pe piata magazinelor electro-IT autohtone si devenind retailerul care ofera cea mai extinsa perioada de retur gratuit din tara. Optiunea este disponibila atat pentru cumparaturile efectuate in reteaua de magazine fizice, cat si pentru cele comandate online, pe flanco.ro, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice. Pe langa returnarea produselor prin easybox, clientii mai au la dispozitie varianta returnarii produselor in orice magazin din retea sau prin preluarea acestora de catre un curier rapid, dintr-o locatie aleasa de client.

Comentariu ( 1 )

  1. […] Flanco.ro introduce plata cu cardul si returul gratuit, la livrarea prin easybox – ECOMpedia […]

Leave a reply