Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Flanco participa la programul national „Rabla pentru Electrocasnice”

Flanco anunta, intr-un comunicat de presa, ca participa la noua sesiune (de toamna) a programului guvernamental „Rabla pentru Electrocasnice”. In plus, ofera un ghid online al programului si consultanta clientilor, ai in etapa de inscriere, in magazinele retelei. In infograficul disponibil pe flanco.ro pot fi vizualizate categoriile de produse, etapa in care se incadreaza, clasele energetice eligibile si valoarea voucherului, pentru fiecare tip de produs.

„Am observat, la editia din vara, beneficiile aduse de digitalizarea procesului de inscriere in program, prin aplicatia web pusa la dispozitia consumatorilor de catre AFM, dar si faptul ca aceasta a adus o serie de limitari unora dintre clientii nostri, mai putin familiarizati cu tehnologia. Prin urmare, am instruit consultantii din toate magazinele retelei privind modul de inscriere in program, astfel incat sa ii poata ajuta pe toti cei interesati sa isi creeze un cont de utilizator, in perioada 19-26 noiembrie. In aceasta sesiune am fost primul retailer care a comunicat participarea la program si, totodata, am creat un ghid online cat mai clar si concis, pentru clientii nostri, care sa le aduca un plus de claritate si de ajutor in parcurgerea cu succes a tuturor etapelor necesare”, explica Ovidiu Nicusan (Director de Marketing, Flanco).

Prin intermediul programului, Ministerul Mediului ofera cumparatorilor de echipamente electrice si electronice performante (din punct de vedere energetic) vouchere de 200-500 de lei, in schimbul produselor uzate. La fel ca in cazul editiei anterioare, procesul se va desfasura in mod etapizat:

  • inscrierea in program, prin crearea contului de utilizator (19-26 noiembrie)
  • etapa I – selectia voucherelor pentru categoria masini de spalat rufe, vase, frigidere si congelatoare (26 noiembrie – 2 decembrie)
  • etapa a II-a – selectia voucherelor pentru categoria televizoare, laptopuri, tablete (3-9 decembrie)
  • etapa a III-a – selectia voucherelor pentru categoria aparate de aer conditionat, aspiratoare, uscatoare de rufe

Potrivit regulamentului AFM, voucherele sunt valabile timp de 15 zile de la emitere, iar produsele noi se pot achizitiona numai la predarea efectiva a unui produs vechi, din aceeasi categorie si de o eficienta energetica inferioara. Flanco s-a pregatit cu stocuri din toate categoriile de produse si asteapta clientii imediat dupa confirmarea voucherelor de catre AFM. Acestia vor putea utiliza voucherele in cele 158 de magazine fizice din tara si pe flanco.ro, prin adaugarea codului aferent si a datelor de contact in campul dedicat, din pagina cosului de cumparaturi.

Ia paralel, pentru a incuraja consumatorii sa renunte responsabil la aparatele electro-IT vechi, prin colectare si reciclare corespunzatoare, Flanco desfasoara (pe intreg parcursul anului) propriul program de buy-back. In cadrul campaniei „Recicleaza si Flanco te premiaza”, clientii beneficiaza de un voucher de 200 lei, la achizitia unui aparat frigorific, a unei masini de spalat rufe/vase sau a unui aparat de aer conditionat, daca predau la schimb un produs vechi, din aceeasi categorie.

Leave a reply