Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Flanco participa la programul national „Rabla pentru Electrocasnice”

Flanco anunta, intr-un comunicat de presa, ca respecta traditia si participa la programul guvernamental „Rabla pentru Electrocasnice”, in toate magazinele fizice din tara si pe site-ul www.flanco.ro. Programul national incepe pe 14 mai 2021, la ora 10:00, cu faza de inscriere. Prin intermediul acestuia, Ministerul Mediului ofera vouchere de 200-500 de lei (valabile 15 zile dupa emitere), pentru achizitionarea de echipamente electrice si electronice performante din punct de vedere energetic, in schimbul celor uzate.

Anul acesta, „Rabla pentru Electrocasnice” vine cu o serie de noutati, menite sa eficientizeze procesul de achizitie (pentru clienti si pentru retaileri):

  • procesul are loc in perioada 21 mai – 2 iulie
  • bugetul este de 75 de milioane de lei, cel mai mare alocat vreodata
  • electrocasnicele din program vor fi disponibile in 3 etape si vor fi organizate pe 3 categorii: in prima etapa (21 mai – 4 iunie), vor intra masinile de spalat rufe, masinile de spalat vase si aparatele frigorifice; in a doua etapa (4-18 iunie), vor fi disponibile televizoarele, laptopurile si tabletele; in ultima etapa (18 iunie – 2 iulie), vor intra aparatele de aer conditionat, uscatoarele de rufe si aspiratoarele
  • inscrierea in program s-a shimbat, pentru a oferi tuturor celor interesati sansa sa beneficieze de unul sau mai multe vouchere – inainte de lansarea, in mod concret, a etapei in care se vor selectiona voucherele, doritorii au 7 zile pentru a se inscrie in program, prin crearea unui cont de utilizator intr-o aplicatie creata de Administratia Fondului pentru Mediu (care permite atat selectia de vouchere, cat si urmarirea statusului lor), aici

„Programul Rabla este unul asteptat de foarte multi romani. Contextul actual ne face sa credem ca anul acesta este si mai asteptat, mai ales daca luam in considerare si faptul ca anul trecut programul nu a fost pus in practica. De asemenea, Rabla 2021 vine dupa procesul de schimbare a etichetelor cu clase energetice, inca un moment in care oamenii au fost si mai clar informati asupra beneficiilor unui aparat electrocasnic cu indici energetici buni atat pentru consum, dar si pentru mediu”, transmite Catalin Croitoru (Director de Achizitii Flanco).

„Etapizarea acestui proces reprezinta un avantaj pentru ambele parti. Clientii vor sti exact cand sa vina sa isi achizitioneze un produs nou, in functie de etapa in care ne vom afla. Noi vom sti, de asemenea, sa ne pregatim stocurile pentru a raspunde cererii. (…) Participam de fiecare data la acest program si ne implicam cu toate resursele noastre – financiare, logistice, dar si fizice, de personal, intrucat consideram ca este modalitatea prin care se incearca realizarea unui echilibru intre consum si responsabilitate, prin inlocuirea produselor vechi, cu un consum ridicat, cu produse noi care aduc beneficii de ambele parti”, declara Dragos Sirbu (CEO Flanco).

Pentru produsele cumparate prin intermediul acestui program national, compania propune clientilor diverse optiuni de creditare (pana la 40 de rate fara dobanda sau pana la 4 rate fara dobanda prin intermediul cardului de debit, cu serviciul Oney). De asemenea, Flanco pune la dispozitia clientilor si metode multiple de livrare personalizata precum: livrarea la EasyBox (in conditiile impuse de marimea produsului), livrarea si verificarea in cel mai apropiat magazin, livrarea planificata (in functie de programul clientilor) sau livrarea in aceeasi zi.

Leave a reply