Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

A doua editie LibFest aniverseaza 30 de ani de Libris.ro (24-27 noiembrie 2021)

Targul online de carte si experiente culturale organizat de Libris.ro (LibFest) isi deschide portile miercuri, 24 noiembrie 2021, invitand iubitorii de carte la peste 150 lansari si dialoguri culturale. Libraria online anunta, intr-un comunicat de presa, ca a doua editie a evenimentului online va dura 4 zile. Fiecare zi va insemna 12 ore de evenimente, lansari, oferte speciale si reduceri de pana la 80%.

La cele 115 standuri virtuale se vor aseza peste 1 milion de carti (aparitii noi, carti cu autograf si volume bestseller), toate aflate la reducere. Iubitorii de carte vor putea intra in dialog virtual cu autori precum Mircea Cartarescu, Gabriel Liiceanu, Tatiana Tibuleac, Doina Rusti, Petronela Rotar, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Gaspar Gyorgy, Rachel Hawkins si nu numai. Editia din aceasta toamna marcheaza si 30 de ani de la infiintarea Libris, prin dezbateri si dialoguri despre raportarea romanilor la carte, in ultimii 30 ani.

Printre cele mai asteptate dialoguri se numara cele cu Suleika Jaouad (autoarea romanului-fenomen „Intre doua lumi. Amintiri dintr-o viata suspendata”), cel cu Guzel Iahina (odata cu lansarea volumului „Trenul spre Samarkand”), cu Mircea Cartarescu (care lanseaza „Melancolia”), cu Dumitru Constantin Dulcan (la aniversarea a 40 de ani de la editarea volumului „Inteligenta materiei”), cu Gaspar Gyorgy (apropo de lansarea aniversara a volumului „Copilul invizibil”). Pe langa aceste interviuri, LibFest propune teme noi de discutie, legate de creativitate, de sanatatea mentala si fizica, de importanta cartilor in educatie si de literatura pentru adolescenti. Programul complet al LibFest poate fi gasit aici.

„Interesul cititorilor LibFest pentru aceste experiente si dialoguri construite in jurul cartii a fost peste asteptarile noastre la prima editie, prin urmare, de data aceasta ne-am dorit sa mergem si mai in profunzime, sa lansam noi teme de dezbatere, cu atat mai mult cu cat 2021 este un an important pentru Libris, un an in care aniversam 30 de ani de cand «respiram» carti. Astfel, venim in intampinarea acestei noi tendinte in comportamentul cititorului roman, care isi doreste o experienta completa, o oferta de carte actuala si dinamica, recomandari si un portofoliu curatoriat”, noteaza Laura Teposu (foto, CEO Libris.ro).

Evenimentul se va incheia cu un dialog despre cei 30 de ani Libris, timp in care peste 1,6 milioane de clienti au trecut pragul librariei online si offline. Despre provocarile acestor ani (si despre ce urmeaza) vor discuta Andreea Esca si Ana si Virgil Onita (Cofondatori Libris.ro), Laura Teposu, Rodica Totoianu (Director Comercial Libris.ro) si Augusta Onita (Director Achizitii Libris.ro).

La prima editie LibFest (din martie 2021), peste 240.000 de romani au trecut pragul virtual al targului. Acestia au achizitionat peste 60.000 de volume, crescand cu 30% media comenzii pe Libris.ro.

Leave a reply