Erori trimitere mail-uri tranzactionale spre adrese yahoo

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Ati intampinat in ultimele zile erori de trimitere e-mail-uri spre adresele de yahoo? Ma refer la fluxul automat de comunicare gen Thank you sau confirmare comenzi. Noi ne confruntam cu aceasta problema, iar echipa de programare, respectiv providerul de hosting spun ca nu au o solutie pentru a depasi aceasta situatie. Aveti idei?

Deschis 0
E-mail marketing Servere. Hosting Dania Rusu 10 ani 2 raspuns 1287 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

 1. Salut,
  In primul pas trebuie sa incerci sa identifici cauza problemei, care este raspunsul care il primesti de la Yahoo!?
  Este un IP nou?
  Folosesti un IP share-uit si de altii? Daca da,ar trebui sa analizezi reputatia IP-ului respectiv in reteaua celor de la ReturnPath, in reteua celor de la Cisco etc…listare in blacklists
  Sa verific daca ai rDNS si configurarile tehnice corecte (asta in cazul in care IP-ul este dedicat).
  Care este procentul de bounce-uri?
  Ai lovit spam trap-uri?
  Daca ai toate configurarile corecte, si IP-ul tau pare ca are o reputatie buna in relele mentionate mai sus poti sa mergi mai departe si completezi formularele de contact de la Yahoo! Vei primi un raspuns favorabil doar daca ai rezolvate problemele de configurare, daca domeniul folosit la from si IP-ul de unde vin emailurile au o reputatie ok…si daca nu exagerezi in cele completate in formularul de contact.
  Succes

 2. Daca configuratiile sunt corecte si aveti instalat si DKIM(autentificare emailuri) contactati Yahoo prin acest formular http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/mail/postmaster/bulkv2.html , in sectiunea de informatii aditionale listati si url-ul cu verificarea ip-ului de http://www.anti-abuse.org/multi-rbl-check/ .Folositi formularul de la yahoo de cate ori este necesar, pana primiti un mesaj de la un angajat.

Lasă un răspuns

Browse