Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

eMAG.ro simplifica livrarea la easybox, care va costa doar 9,99 lei

Incepand de astazi, clientii eMAG.ro vor avea parte de un proces si mai simplificat de achizitie si de standarde uniforme in ceea ce priveste livrarea la lockere, fie ca vor comanda de la eMAG sau de la un comerciant din Marketplace. Astfel, pentru orice cumpara de pe eMAG.ro, cu livrare la easybox, clientii vor achita o taxa fixa, de 9,99 de lei pe comanda, anunta retailerul, intr-un comunicat de presa. In cazul in care un client plaseaza o comanda care contine produse de la mai multi vanzatori de pe platforma, aceasta taxa se va aplica pentru fiecare seller in parte. Serviciul ramane gratuit pentru clientii care au un abonament Genius, pentru produsele cu marcajul Genius.

„Oamenii cauta solutii cat mai simple, care sa le ofere flexibilitate in organizarea timpului, iar cu ajutorul tehnologiei, livrarea la locker reuseste acest lucru, dovada fiind adoptia foarte rapida a acestei metode de catre clienti, deoarece astazi, una din doua comenzi plasate pe eMAG este livrata la easybox. Mai mult, oferirea acestui serviciu de catre eMAG si pentru comenzile plasate la selleri vine si cu economii la bugetele clientilor, care acum vor achita o taxa de livrare, in medie, cu 25% mai mica pentru fiecare comanda pe care o efectueaza in Marketplace”, transmite Stejara Pircan (Senior VP eMAG).

In ultimii ani, datorita evolutiei accelerate a e-commerce-ului, eMAG.ro a investit in solutii menite sa imbunatateasca experienta de shopping a clientilor si sa raspunda nevoii acestora de a castiga timp liber pentru lucrurile importante din viata lor. Astfel, serviciul easybox, dezvoltat de catre Sameday (care permite ridicarea si returul comenzii oricand, din proximitatea casei sau a biroului) a fost  extins in toata tara, ajungand la 2.700 de unitati.  Data fiind preferinta tot mai accentuata a oamenilor pentru livrarea la locker, eMAG are in vedere extinderea acestui tip de serviciu si catre retelele altor curieri.

Totodata serviciul Genius cu livrare rapida si transport gratuit la easybox a ajuns la peste 340.000 de clienti activi, care economisesc aproape 4 zile din an, pe care altfel le-ar consuma in magazine sau pe drum catre centrele comerciale.

Leave a reply