Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

eMAG.ro: cifre si estimari, pentru Black Friday 2020

Asa cum am scris deja pe ECOMpedia.ro, Black Friday 2020 va avea loc pe 13 noiembrie, pe eMAG.ro. Aceasta a zecea editie vine cu numeroase premiere pentru clienti, anunta acum compania, intr-un comunicat de presa: peste 4 milioane de produse vor avea reduceri totale de 300 de milioane de lei, iar eMAG.ro estimeaza comenzi totale de 585 de milioane de lei (cu 17% mai mult decat anul trecut). De Black Friday 2019, eMAG.ro a vandut peste 1,3 de milioane de produse, in valoare de 499 de milioane lei.

Ca urmare a digitalizarii accelerate din ultimul an si a adoptiei din ce in ce mai rapide a cumparaturilor online, eMAG.ro estimeaza ca platile prin card vor avea cea mai mare rata de crestere YoY de pana acum, de Black Friday, ajungand la 55% din totalul vanzarilor (fata de 42%, in 2019). In plus, se estimeaza ca un sfert dintre comenzi vor fi livrate in easybox (retea ce contine 850 de unitati, de peste trei ori mai mult fata de noiembrie anul trecut) – aproape triplu fata de Black Friday 2019.

Pentru o experienta foarte buna de navigare si cautare in aplicatie si site, de Black Friday, eMAG.ro a investit peste 4 milioane € in servere, servicii de hosting Cloud si dezvoltare, precum si in cele 3 depozite care, impreuna, acopera o suprafata de peste 170.000 m2. In plus, compania a angajat anul acesta 1.200 de oameni in Customer Care, centrele logistice si echipele de tehnologie. Echipele din depozite isi propun sa predata cat mai rapid coletele catre curieri (FAN Courier si Sameday), pentru ca acesta sa fie livrate pana pe 27 noiembrie.

Dupa cateva luni in care comertul online a avut o evolutie accelerata, interesul pentru Black Friday este foarte mare, la un nivel record in istoria locala de 10 ani a evenimentului. Conform unui studiu realizat in aceasta luna, 54% dintre romanii de 18-65 ani au de gand sa cumpere ceva in aceasta editie de Black Friday (+8% fata de anul trecut). Veniturile totale nu au avut foarte mult de suferit, in urma masurilor luate de autoritati. Cheltuielile au fost mai mici, oamenii au renuntat la deplasari, concedii, iesiri in oras, iar venitul disponibil a crescut – cum o dovedeste si cresterea depozitelor populatiei in banci, fata de anul trecut.

„Anul acesta oamenii vor sa investeasca mai mult in confort si tehnologie, in contextul generat de pandemie. Ne pregatim de un an, timp in care am lucrat cu furnizorii si partenerii nostri, firmele de curierat s-au pregatit si ele intens, pentru a avea o zi de sarbatoare in care le oferim clientilor cele mai mari reduceri din an”, transmite Tudor Manea (foto, Director General eMAG).

In plus, in perioada 9-13 noiembrie (inclusiv), toti clientii care cumapra serviciul premium eMAG Genius vor primi 18 luni de beneficii, la pret de 12 luni, platind astfel doar 5,5 lei/luna.

Leave a reply