Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Black Friday 2021, la Photosetup.ro: 15-17 octombrie si in noiembrie

Criza cipurilor (determinata de pandemia COVID-19 si de cresterea impresionanta a cererii de electronice intr-un timp foarte scurt) a afectat producatorii de PC-uri, dispozitive mobile, console de jocuri video, autoturisme, electronice, electrocasnice si aparatura foto. Cu toate acestea, Photosetup.ro sta bine la capitolul stocuri, anunta retailerul, intr-un comunicat de presa.

Cel mai important magazin foto-video din Romania (cu o experienta de peste 20 de ani in furnizarea echipamentelor foto-video) se pregateste de Black Friday 2021, perioada de reduceri urmand sa aiba loc in doua etape: Black Friday Pro, intre 15 si 17 octombrie (eveniment lansat de producatorii Nikon si Canon, in special pentru profesionistii foto-video) si in noiembrie (in acelasi timp cu toate marile magazine romanesti – eMAG.ro a anuntat Black Friday 2021 pe data de 12 noiembrie).

„Am avut o cerere foarte mare in aceasta perioada, atat la camerele foto, cat si la camerele video, dar si la accesorii (cum ar fi microfoane si lavaliere, necesare mai ales pentru lucrul acasa sau inregistrarea si difuzarea cursurile online). Desi ne confruntam cu  aceasta problema a disponibilitatii produselor, am reusit sa discutam cu marii producatori (…) si am reusit sa echilibram stocul, asa incat suntem pregatiti pentru clienti, atat cu produse disponibile cu ridicare imediata din magazinul nostru, cat si cu reduceri semnificative de pret (…). Astfel, in editia dedicata Black Friday Pro, ce se va desfasura in perioada 15-17 octombrie 2021, vom putea oferi cele mai noi aparate foto mirrorless (dintre care amintim Canon EOS R5  si Canon EOS R6, dar si Nikon Z6II), la preturi foarte bune, precum si discount-uri de pana la 40% la multe accesorii foto-video”, transmite  Valeria Galea (foto, Cofondator Photosetup).

Piata foto-video este in plina crestere in Romania datorita pandemiei, iar Photosetup a inregistrat cu 50% mai multe vanzari in 2020, fata de 2019. Acest lucru a determinat si mutarea si extinderea showroom-ului din Bucuresti intr-o locatie care permite clientilor testarea echipamentelor.

Comentariu ( 1 )

  1. […] o campanie de reduceri de Black Friday, in avans, in perioada 6-9 octombrie 2022. La fel ca anul trecut, magazinul e-commerce va avea reduceri de Black Friday si in perioada traditionala, din […]

Leave a reply