Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Platforma e-commerce-as-a-service CloudCart s-a lansat in Romania

Platforma profesionala e-commerce-as-a-service (EaaS) CloudCart isi anunta, inr-un comunicat de presa, lansearea in Romania. Compania ofera un software usor de utilizat (pentru a automatiza crearea unui magazin online), plus un ecosistem complet de parteneriate, instrumente si servicii de asistenta dedicate fiecarei piete (pentru a acoperi toate nevoile operationale zilnice ale comerciantilor digitali).

CloudCart isi propune sa ofere retailerior e-commerce o solutie completa de dezvoltare a afacerilor, prin intermediul unei abordari EaaS. Solutia este livrata pe un model Software-as-a-Service (SaaS), insa tehnologia oferita si platforma eStore sunt doar primul pas. Pe langa solutiile e-commerce standard, CloudCart ofera campanii de marketing prin e-mail, integrarea cu platforme sociale, abonamente la newsletter si analize avansate despre comportamentul utilizatorilor si performanta magazinului.

Comparativ cu alti furnizori de solutii e-commerce, CloudCart se remarca prin faptul ca este o companie regionala cu un ecosistem puternic de parteneri, integrari si functionalitati, specifice pietelor din Europa de Sud-Est. In plus, ofera clientilor sai oportunitati de afaceri transfrontaliere.

„Suntem incantati sa fim acum prezenti si in Romania, o piata cu un potential urias in domeniul comertului electronic. Prin CloudCart oferim un model unic de business, o solutie de e-commerce-as-a-service perfect adaptata nevoilor magazinelor online locale si suntem pregatiti sa ne implicam activ in cresterea acestora. Planurile noastre de dezvoltare includ, printre altele, extinderea parteneriatelor si a retelei locale si regionale de agentii, freelanceri si diverse companii relevante pentru industrie, care sa ofere clientilor nostri plus valoare in cresterea si dezvoltarea lor”, transmite Nikolay Iliev (foto, CEO si Cofondator CloudCart).

Lansata initial pe piata bulgara si cu o rapida extindere la nivel regional, compania activeaza pe 7 piete regionale si are peste 1.500 de clienti, din industrii ca tehnologie, Fashion si Beauty. Pe termen mediu, CloudCart vizeaza extinderea in Serbia, Bosnia Hertegovina si Croatia. In Romania, compania colaboreaza deja cu circa 10 magazine online active si intentioneaza sa-si consolideze prezenta prin parteneriate strategice cu banci si alte companii relevante. In anul 2022, comerciantii care au utilizat platforma CloudCart au inregistrat vanzari cumulate de pana la 300 milioane €.

Comentariu ( 1 )

  1. […] platforma e-commerce-as-a-service recent lansata pe piata locala, anunta – intr-un comunicat de presa – ca planuiese extinderea cotei de piata din Europa […]

Leave a reply