Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Elvetia: comertul online a crescut cu 25,8% YoY, in 2020

Anul trecut a adus o dezvoltare impresionanta a sectorului e-commerce elvetian, in contextul pandemiei COVID-19. Mai exact, valoarea bunurilor comandate online a crescut cu 25,8% fata de 2019, pana la valoarea de 13,1 miliarde de franci elvetieni (adica 12,18 miliarde €), informeaza site-ul ecommercenews.eu.

Aceasta crestere a comertului digital in Elvetia a fost de trei ori mai mare in 2020, comparativ cu anii anteriori. Cifrele provin din raportul marca Datatrans „Commerce Report Switzerland 2021”, care a descoperit si ca primele 30 de magazine online din tara amintita au reusit sa-si creasca cifra de afaceri cu 25,7% YoY anul trecut. „Chiar daca nu au reusit sa-si extinda market share-ul de 60%, aceasta crestere este o realizare extraordinara in ceea ce priveste volumul vanzatorilor online mari”, noteaza raportul Datatrans.

Sondajul a fost realizat in randul a 29 de retaileri online si multi-channel din Elvetia, al caror volum e-commerce comvinat a fost de 2,93 de miliarde €. Majoritatea respondentilor spun ca se asteapta ca nivelul vanzarilor online sa se mentina stabil si dupa ce viata va reveni la normal. Doar 17% dintre acestia se asteapta la vanzari digitale mai mici, in 2021.

Leave a reply