Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Elefant.ro si Revolut, parteneriat pentru incurajarea cumparaturilor online

Elefant.ro a incheiat un parteneriat cu aplicatia mobila pentru gestionarea banilor Revolut, in scopul de a incuraja cumparaturile pe Internet, anunta cea dintai companie, intr-un comunicat de presa. Mai exact, magazinul online specializat in vanzari de carti, jucarii, produse de ingrijire personala si de nutritie, imbracaminte, ceasuri, electronice, produse home & deco va oferi cumpratorilor o prima campanie, in perioada premergatoare Craciunului: in perioada 2-31 decembrie 2019, utilizatorii Revolut vor avea parte de oferte si reduceri speciale pe elefant.ro (beneficiile oferite fiind vizibile in app-ul mobile Revolut), iar clientii magazinului online care isi fac cont Revolut vor primi 50 lei bonus. Pentru a beneficia de aceasta oferta, clientii Elefant trebuie sa acceseze sectiunea Premium din contul lor de client, unde gasesc toate detaliile.

Revolut  este un FinTech britanic cu peste 900.000 de utilizatori in Romania, iar Sergiu Chirca (CEO elefant.ro, retailer online fondat in 2010) transmite ca „furnizeaza unul dintre cele mai populare servicii financiare din Romania. Elefant.ro, cu aproximativ 2 milioane de clienti, este unul dintre cele mai mari magazine online. Asocierea este fireasca si mai mult decat binevenita pentru clientii ambelor platforme. Ne dorim ca acest parteneriat sa se extinda in viitor si sa revenim catre consumatorii romani cu campanii si servicii care sa ii incurajeze sa caute si sa cumpere online toate produsele de care au nevoie”.

Leave a reply