Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

eComJobs.ro a lansat volumul „Ghidul angajarii in eCommerce”

Singurul site de recrutare dedicat magazinelor online din Romania – eComJobs.ro – anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea volumului „Ghidul angajarii in eCommerce”, o carte educativa atat pentru antreprenorii din comertul online, cat si pentru angajatii care-si doresc joburi in acest domeniu de activitate, dar nu stiu ce responsabilitati sau cerinte presupun acestea. Materialul poate fi comandat online aici, are livrare gratuita in tara si 100 de pagini. Ghidul este impartit in capitole denumite dupa departamentele din cadrul unui magazin online (Programare, Achizitii, Marketing, Creatie, Vanzari, Logistica, Financiar, Juridic, Resurse Umane).

Piata e-commerce romaneasca se afla intr-o crestere accelerata, totalul bunurilor vandute online in 2019 depasind pragul de 4,3 miliarde € (conform GPeC), iar numarul de magazine online active se apropie de 10.000 (analiza eComJobs). Aparitia platformelor de tip marketplace faciliteaza de asemenea modelul de comert online: peste 10.000 de companii care nu detin un magazin virtual propriu isi vand produsele pe Internet, urmand intr-o mare masura procedurile si organigrama unui magazin online standard. Competitia din comertul online nu mai este doar intre brand-uri, preturi mici sau transport gratuit, ci consta si in atragerea celor mai bun angajati, angajati cu experienta in online.

Ghidul este ajutorul pe care antreprenorii il pot avea la indemana de fiecare data cand doresc sa-si mareasca echipa, fiind util pentru cei care vor sa-si ajusteze fisele de post pentru angajatii actuali. Cartea este un semnal de alarma pentru proprietarii de magazine care doresc sa angajeze o singura persoana pentru mai multe functii in compania lor (din pacate, o practica uzuala in tara noastra). Proiectul eComJobs.ro sustine specializarea angajatilor intr-un singur domeniu de activitate, in ghid putand fi gasite explicatii detaliate pentru 32 de roluri esentiale intr-un magazin online. „Sa angajezi personalul potrivit afacerii pe care o detii se poate dovedi dificil in conditiile in care nu stabilesti anterior cel putin cateva criterii minime de eligibilitate – atitudinea, motivatia, experienta, responsabilitatile, beneficiile”, transmit Lavinia si Ciprian Dragoi (editorii cartii si Fondatorii eComJobs.ro).

Leave a reply