Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Bonami: venituri de peste 55 milioane €, in 2019

In 2019, magazinul online de mobilier si decoratiuni Bonami a cumulat venituri de peste 55 de milioane €, o crestere de 30% mai mare comparativ cu anul anterior. Conform comunicatului de presa, profitul a atins mai multe milioane de euro si toate cele cinci piete au fost profitabile. Ungaria (cea mai noua piata din portofoliu, lansata in august 2018) a inregistrat un nivel record, apropo de profit.

Pentru 2020, planul companiei este o crestere de 35% si o serie de investitii: extinderea depozitului, transport mai rapid, magazine offline, brand-uri noi de produse. „Datorita rezultatelor financiare bune si a profitului de anul trecut, ne putem permite anul acesta multiple investitii. Vom investi sute de mii de euro intr-o ampla extindere a depozitului. In acest fel vom avea pana la de doua ori mai multe articole disponibile in stoc cu livrare imediata, ceea ce va scurta semnificativ durata transportului catre client. In acelasi timp, vom incepe sa ne dezvoltam prezenta offline. Punctul de distributie deschis anul trecut in Jenec (Praga, foto), a confirmat fara echivoc interesul clientilor, asa ca vom investi puternic in magazine emblematice amplasate in orasele mari”, transmite Pavel Voparil (CEO Bonami).

In primavara lui 2020 va debuta si transportul propriu pentru produse supradimensionate, care va functiona mai intai in Praga, urmand apoi extinderea in celelalte tari. Transportul va include si servicii suplimentare: livrarea pana la usa, asamblarea mobilierului, eliminarea ambalajelor.

Dorind sa vina in intampinarea cerintelor clientilor sai, Bonami va implementa anul acesta in Romania plata in rate: „Lansam un nou serviciu pentru clientii corporate si VIP, carora le vom oferi servicii speciale. Este vorba despre arhitecti si designeri de interior ce vor beneficia de o echipa dedicata, un proces logistic special, accesul prioritar la inovatii si, in viitor, propria gama de produse, ateliere si evenimente educationale”, completeaza Pavel Voparil. Toti clientii se vor putea inspira din activitatea acestor profesionisti prin fotografiile lor si alte materiale care vor fi publicate pe site-ul Bonami.

Leave a reply