Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

DeeZee.eu integreaza plata BNPL, pentru cresterea vanzarilor de Sarbatori

Magazinul online de imbracaminte si incaltaminte de dama DeeZee.eu integreaza metoda de plata Buy Now Pay Later/BNPL (cumperi acum, platesti mai tarziu), oferita de PayPo, anunta retailerul, intr-un comunicat de presa. DeeZee este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine online de imbracaminte si incaltaminte din Polonia si face parte din grupul CCC, liderul pietei de retail de incaltaminte din regiunea CEE. DeeZee.eu/ro vinde imbracaminte, incaltaminte si accesorii de dama.

Metoda de plata alternativa PayPo este oferita deja de retailerii online MODIVO.ro si ePantofi.ro. BNPL le ofera cumparatorilor online o perioada de 30 de zile in care pot face plata, fara costuri suplimentare. In acest timp, clientii decid daca pastreaza produsele (si apoi fac plata catre PayPo) sau daca fac retur (caz in care fondurile aferente nu vor fi blocate).

„Pentru clientii DeeZee, beneficiile Buy Now Pay Later sunt mai mult decat evidente. Pentru noi experienta clientului este deosebit de importanta astfel ca intotdeauna ne concentram pe a gasi noi functionalitati pentru consumatori, iar diversitatea metodelor de plata este una dintre prioritati. Avem deja experienta de lucru cu solutii BNPL pe alte piete si credem in potentialul acestora pe piata din Romania. Suntem convinsi ca implementarea unei astfel de solutii ne va ajuta mult in castigarea loialitatii clientilor”, transmite Maciej Marchwicki (Vice-presedinte DeeZee).

BNPL este o metoda de plata preferata in randul Generatiilor Y si Z, avand in vedere flexibilitatea dorita in cumparaturile online, pe care bancile se straduiesc sa o ofere. In acelasi timp, comerciantii trebuie sa se pregateasca pentru o economie digitala globala din ce in ce mai complexa, in care consumatorii cunoscatori de tehnologie au optiuni de plata variate. Prin implementarea unor solutii de tip BNPL, comerciantii isi pot creste rata de conversie si vanzarile, dar si castiga noi clienti.

Fondata in 2016 de catre Radoslaw Nawrocki, compania PayPo este leader de piata in Polonia, detinand o cota de piata de peste 80%. Modalitatea de plata PayPo este folosita de peste 25.000 de magazine online, cu peste 1.000.000 de conturi active de clienti.

Leave a reply