Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Bookurier se asteapta la 20.000 livrari/zi, de Sarbatori

Compania romaneasca de curierat Bookurier estimeaza ca, in perioada Sarbatorilor de iarna 2022, volumele de livrari vor creste cu pana la 80% fata de media din restul anului. De aceea, transmite – intr-un comunicat de presa – ca s-a pregatit corespunzator, cu 120 masini si 200 angajati (dintre care peste 150 activeaza in departamentul operational).

Craciunul si Anul Nou transforma decembrie in cea mai aglomerata luna de shopping din an, ceea ce pune o presiune mare pe industria de curierat. Compania estimeaza o crestere cu peste 20% a volumelor, fata de anul trecut. Ca sa previna intarzierile la colete, compania de curierat Bookurier a marit capacitatea depozitelor cu 50% si a fortei de livrare cu peste 30%.

„Tocmai pentru ca intr-o singura zi, putem ajunge la peste 20.000 de expedieri livrate, compania a pregatit suplimentarea flote de livrare prin angajarea unui numar suplimentar de noi colaboratori, amenajarea unui nou spatiu de depozitare pentru procesarea volumelor suplimentare, precum si imbunatatirea schemei de plata pentru performanta in livrare a partenerilor nostri, pentru a face fata cu brio in toata luna Decembrie”, transmite Ciprian Dumbraveanu (Head of Sales Bookurier Logistics).

Bookurier (care a fost fondata in 2008) investeste constant in servicii si solutii bazate pe tehnologii noi, care sa ajute clientii sa economiseasca timp si bani. Tocmai in acest sens, a lansat in acest an cel mai rapid si flexibil mod de livrare – Bucuresti Today – serviciu de livrari rapide in Bucuresti, in 24 de ore si redirectionarea gratuita a coletelor ramburs.  Bucuresti Today este o solutie care raspunde unei cereri frecvent intalnita in ultimii doi ani pe piata din Romania – livrarea in aceeasi zi. Acest lucru este rezultatul cresterii apetitului pentru cumparaturi online, pe fondul diversificarii cererii si al restrictiilor sociale cauzate de pandemie.

Bookurier are acoperire de 100% din teritoriul national si livreaza colete in orice localitate din Romania, fara taxarea kilometrilor exteriori. Pentru un cost cat mai scazut, optiunea Economic asigura un procent de livrare la 24 de ore de peste 85% din totalul coletelor preluate. In caz de livrare nereusita, returul coletului se efectueaza fara costuri suplimentare. Functiile de urmarire in timp real al coletului asigura faptul ca atat companiile care furnizeaza produsele, cat si clientii acestora, vor primi imediat actualizari cu privire la statusul comenzii.

Leave a reply