Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Cum a fost la prima editie a conferintei F64 Photo Story

22141181_10155009516837654_6424514946833957214_n

Pasionatii de fotografie au participat joi, 5 octombrie 2017, la prima editie a unui eveniment cu caracter educational marca F64: conferinta „F64 Photo Story. Begin your journey”. Scopul Photo Story a fost acela de a-i aduce laolalta pe pasionatii de exprimarea vizuala, care au avut ocazia sa povesteasca despre fotografie, videografie si vlogging cu: Nick Driftwood (ambasador Panasonic), Vlad Eftenie (arhitect si fotograf), Laura Musuroaea (vlogger), Andrei Baciu (artist si fotograf) si Daniel Chindea (sociolog si fotograf).

„Mi-ar placea ca participantii sa se aleaga subit cu o pofta nebuna de a fotografia si de a se minuna de harurile Fotografiei, sa fie de acord (cu mine) ca o imagine poate sa te faca sa percepi mult mai mult decat vezi la o privire adesea prea grabita, in fine, sa fie dispusi a lega mai adanc trairile vizuale de cele fiintiale in general”, a explicat Andrei Baciu in legatura cu prima editie a conferintei.

La fata locului s-au intalnit peste 250 de pasionati de imagine digitala si exprimare vizuala, iar evenimentul a imbinat informatia cu practica, noutatile cu experienta, dorinta de inedit cu tehnicile clasice. Participantii au aflat de la speakerii evenimentului noutatile si tendintele din domeniu: Nick Driftwood a dezvaluit tendintele video internationale si detalii despre intalnirile memorabile de la filmari (ca cea cu Francis Ford Coppola), Vlad Eftenie a explicat „De ce iubim fotografia?”, Laura Musuroaea a povestit despre vlogging, Andrei Baciu a legat arta literara de cea fotografica, iar Daniel Chindea le-a aratat celor prezenti cum sa-si aleaga aparatul potrivit, in functie de stilul fotografic pe care il adopta.

Raspunde la aceasta intrebare