Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Cum arata primul magazine offline Google din lume? (VIDEO)

Cu o zi inainte ca primul magazin offline al companiei Google sa invite cumparatorii sa-i treaca pragul, compania a facut publice imagini si un clip video care prezinta interiorul locatiei, anunta blog.google. Amplasat in New York, in cartierul Chelsea, aproape de birourile locale ale Google si de un Apple Store, acest Google Store vinde telefoane Pixel, bratari Fitbit, Chromebooks, produse Nest si alte gadgeturi.

Magazinul fizic s-a deschis pe 17 iunie 2021 si permite clientilor sa interactioneze fizic cu dispozitivele si serviciile Google (ca Google Search, Google Assistant, Google Maps, YouTube sau Stadia). In plus, ofera clientilor servicii de tip service, reparand ecrane crapate, de exemplu. Pentru ca este o companie preocupata de sustenabilitate, spatiul construit in New York a folosit materiale si metode de constructie gratie carora a primit standardul LEED Platinum din partea US Green Building Council, cea mai inalta certificare pentru sustenabilitate. Google Store Chelsea se numara printre cele nici 215 spatii din lume care detin acest certificat.

Pana acum, Google a avut magazine pop-up temporare, iar decizia de a deschide locatia permanenta Google Store Chelsea este interesanta, noteaza cnbc.com: spre deosebire de Apple, compania nu face bani grei din vanzarea de produse hardware. Peste 80% din veniturile companiei-mama, Alphabet, vin din reclamele online, care au generat un total de 147 miliarde $, in 2020. Ce isi doreste Google este un spatiu in care consumatorii pot intelege ca produsele si serviciile companiei functioneaza complementar, in diverse spatii din casa.

Clipul video de mai jos prezinta pe scurt, atractiile noului Google Store Chelsea, din New York!

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply