Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Shopify vrea sa te masoare via AR, pentru a-ti vinde haine care se potrivesc perfect

Identificarea corecta a marimii la imbracaminte si achizitia online de haine care sa-ti vina perfect este o problema semnificativa pentru ambele tabere din e-commerce. Cand iese cu minus, cumparatorii pot fi descurajati apropo de viitoarele achizitii la distanta, pe Internet, iar vanzatorii trebuie sa se descurce cu retururile primite. Solutia Shopify? Folosirea camerei smartphone-ului pentru a masura cu exactitate dimensiunea corpului, utilizand realitatea augmentata (AR), citim pe patentdrop.substack.com.

Compania canadiana a depus un patent care isi doreste sa determine, prin masuratori precise, cum va arata o piesa de imbracaminte pe un cumparator online. Instrumentul le-ar permite utilizatorilor si sa „probeze” hainele la distanta, pentru a vedea cum le-ar sta cu ele. Avand in vedere diversitatea materialelor folosite la productia de imbracaminte, Shopify s-a axat si pe faptul ca sistemul va include intelegerea modului in care se asaza anumite materiale pe corp.

Ideea nu e noua: gigantul online Amazon a depus si el (in ianuarie si aprilie 2021) patente pentru a crea un scaner corporal 3D, care sa masoare dimensiunea corpului, printr-o aplicatie de smartphone.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply