Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Shopify vrea sa te masoare via AR, pentru a-ti vinde haine care se potrivesc perfect

Identificarea corecta a marimii la imbracaminte si achizitia online de haine care sa-ti vina perfect este o problema semnificativa pentru ambele tabere din e-commerce. Cand iese cu minus, cumparatorii pot fi descurajati apropo de viitoarele achizitii la distanta, pe Internet, iar vanzatorii trebuie sa se descurce cu retururile primite. Solutia Shopify? Folosirea camerei smartphone-ului pentru a masura cu exactitate dimensiunea corpului, utilizand realitatea augmentata (AR), citim pe patentdrop.substack.com.

Compania canadiana a depus un patent care isi doreste sa determine, prin masuratori precise, cum va arata o piesa de imbracaminte pe un cumparator online. Instrumentul le-ar permite utilizatorilor si sa „probeze” hainele la distanta, pentru a vedea cum le-ar sta cu ele. Avand in vedere diversitatea materialelor folosite la productia de imbracaminte, Shopify s-a axat si pe faptul ca sistemul va include intelegerea modului in care se asaza anumite materiale pe corp.

Ideea nu e noua: gigantul online Amazon a depus si el (in ianuarie si aprilie 2021) patente pentru a crea un scaner corporal 3D, care sa masoare dimensiunea corpului, printr-o aplicatie de smartphone.

Leave a reply