Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

COVID-19: retailul online global a crescut cu 209% YoY, in aprilie

Vanzarile cu amanuntul pe Internet au fost in plina crestere in luna aprilie, in contextul pandemiei COVID-19, care a fortat inchiderea a numeroase magazine offline in SUA si Europa, informeaza site-ul footwearnews.com. Conform datelor companiei de plata ACI Worldwide, retailul online a avut o crestere de 209%, comparativ cu aceeasi luna din 2019, iar volumul mediu al tranzactiilor a crescut si el, cu 23,5% YoY. Per total, volumul de tranzactii din retailul online a crecut cu 24% in perioada ianuarie-aprilie 2020, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Cele mai mari cresteri s-au inregistrat la capitolul jocuri, unde vanzarile au crescut cu 126% YoY in aprilie. Pe de alta parte, biletele la spectacole si concerte s-au redus cu 99%, iar vanzarile din turism au scazut si ele cu 91%.

„Tendintele in comportamentele de cumaparare online pe care am inceput sa le vedem in martie au continuat in aprilie, pe masura ce sute de milioane de consumatori din intreaga lume s-au adaptat restrictiilor stabilite pentru a opri raspandirea Coronavirusului. Comportamentul consumatorilor este in plina schimbare, unele sectoare cresc infloritor, in timp ce altele se concentreaza pe supravietuire in fata impactului economic a pandemiei”, a explicat Debbie Guerra (EVP, ACI Worldwide).

Comentariu ( 1 )

  1. […] a prins aripi in perioada pandemiei de coronavirus: diverse studii au concluzionat ca, in aprilie, retailul online global a crescut cu 209% YoY, ca americanii au cumparat cu 8,4% mai mult pe Internet si ca lumea si-a mutat achizitiile […]

Leave a reply