Conflict Retailer – Client

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Astazi m-am confruntat cu o situatie exceptionala si nu stiu ce raspuns legal si diplomat sa-i ofer clientului. Situatia suna cam asa:
Clientul ne suna dupa o saptamana si ne spune ca in momentul in care s-a hotarat sa asambleze produsul o piesa era crapata si ca cutia ambalajului avea o latura turtita. Noi impreuna cu cei de la depozit am verificat pachetul inainte de a-l trimite si totul era in regula. Cei de la curierat, in speta Fan Courier, ne-au spus ca coletul a ajuns in conditii optime la destinatie. Ce putem face noi intr-o astfel de situatie pentru a nu pierde si a nu incalca legea?

Deschis 0
Chestiuni legale Customer Service & Sales Situatii de criza George Draghici 12 ani 1 raspuns 1062 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  1. Costa prea mult sa ajutati clientul? Acesta a parut de buna credinta?

    Legal daca a semnat receptia produsului, cand a venit curierul, integritatea coletului in acel moment nu cred ca mai poate fi luata in discutie. Daca era deteriorat nu ar fi trebuit sa accepte produsul. Practic insa, poate se grabea si nu a facut receptia coletului asa cum trebuie.

    Daca prin ajutorul pe care il vei da iti vei castiga un client care va mai cumpara de la tine, eu zic sa incerci sa suporti tu rezolvarea problemei. Depinde acum de costurile implicate. Legal, s-ar putea sa ai tu dreptate nu clientul.

    Ai putea sa ii prezinti acest ajutor ca pe un favor pe care il faci pentru el, nu ca o recunoastere a unei stari pe care el o reclama. Tu il ajuti, faci ceva ce in mod normal nu ai face, cheltuiesti suplimentar pentru a-l multumi pe el. Insa.. totul cred ca tine acum de alegerea ta pe ce cale vrei sa mergi.

    Numai tu poti estima ce e mai bine: sa mergi pe legal si sa il lasi pe client sa sufere, sau sa il ajuti si sa ii faci un favor?

Lasă un răspuns

Browse