Configurarea preturilor produselor in platforma Opencart

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna seara,

Lucram la un proiect pentru crearea unei pagini de vanzari online produse pentru animale. Cautam pe cineva care sa ofere consultanta sau chiar sa realizeze in site configurarea preturilor produselor. Asteptam oferta dvs.

Cu stima, Catalin S.

Deschis 0
Anunturi / Oferte Business Catalin S 9 ani 5 raspuns 1448 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

 1. La ce va referiti prin “configurarea preturilor”?
  Introducerea produselor in intregime(titlu, imagini, descriere) sau strict numai al preturilor?
  Pentru prima varianta incercati sa gasiti pe cineva care introduce produse pe site, pentru a doua varianta e mult mai simplu. Pretul se introduce in campul dedicat al fiecarui produs din admin.

 2. Ma refeream ca am nevoie de un programator sa configureze preturile. Nu sa le introduca. In Opencart e un sistem de adunare pentru preturi. Exemplu: Royal Canin are pt un produs mai multe kg. 5kg, 10kg, 15kg. Eu vreau un pret fix. Nu vreau sa-mi adune celelalte variante de Kg cu pretul de baza.

  Multumesc!

 3. “Treaba asta” se face din “Optiuni”. Nu necesita nicio configurare speciala. Este la fel ca in cazul marimilor. Ai un singur produs si mai multe marimi. Cand adaugi marimea respectiva adaugi si stocul si pretul pentru ea. Clientul poate selecta in pagina de produs astfel: 5kg – 10lei sau 10 kg – 15lei.
  Nu este foarte clara intrebarea ta, cam asta se intelege.

 4. Nu merge. In Opencart default, pretul de baza al produsului il insumeaza cu celelalte variante. Uite exemplu de la ei: http://demo.opencart.com/index.php?route=product/product&product_id=42 Are la baza 110$, iar ca sa alegi “Medium (+$24.00)” trebuie sa se insumeze 110+24.., iar eu nu vreau asa. Vreau ex: Medium: 134. Vede clientul pretul final.

  Multumesc!

 5. Selectezi tu din optiuni daca vrei sau nu sa adauge ceva in plus la pret. E simplu, trebuie doar sa cauti.

Lasă un răspuns

Browse