Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Complice.ro: 95% dintre experientele pentru companii au redevenit unele offline

Odata ridicate restrictiile impuse de pandemia COVID-19, companiile din Romania au reluat evenimentele organizate pentru echipe in offline, transmite (intr-un comunicat de presa) Complice.ro, magazinul online de solutii experientiale pentru corporate si residential. Astfel, in prima parte a anului, 95% dintre solicitarile pentru programele de reward & recognition de pe Complice.ro au fost pentru experiente offline, o crestere cu peste 40% fata de perioada similara din 2021. De asemenea, numarul solicitarilor pentru evenimente experientiale organizate de companii pentru angajati si parteneri s-a dublat, comparativ cu acelasi interval al anului trecut.

Mai mult de jumatate dintre clientii Complice.ro din segmentul corporate au solicitat organizarea de evenimente experientiale offline, in 2022. Acestea au ca obiectiv principal crearea unei coeziuni intre angajati sau intre companie si partenerii de business cu care nu s-au vazut fizic (aproape) deloc, de la debutul pandemiei. Spre deosebire de perioada pre-pandemica, aceste actiuni presupun micro-interactiuni, in echipe de 8-12 persoane, in cadrul carora se urmareste imbinarea abilitatilor profesionale cu pasiunile acestora.

„Experientele au devenit in ultimii doi ani preferate de companii si parte importanta in strategia de employee engagement. Observam o crestere tot mai mare a ponderii celor care isi doresc sa integreze astfel de evenimente in viata angajatilor, pentru ca au putut cuantifica efectele benefice ale acestora in conectarea echipelor si impactul experientelor asupra productivitatii individuale. Echipele acum au nevoie sa fie stimulate creativ, iar solutiile oferite de noi contribuie astfel la cresterea gradului de retentie a angajatilor”, transmite Oana Pascu (foto, Fondator Complice.ro).

Pentru a-si indeplini aceste obiective, se contureaza o preferinta a companiilor de a oferi astfel de experiente recurent. Sedintele strategice, review-urile de rezultate sau sedintele cu partenerii de business au devenit astfel mai creative, trecand din mediul online sau de la birou in spatii neconventionale, cum ar fi intr-o prajitorie de cafea sau intr-un atelier de brewing.

Printre cele mai apreciate experiente planificate de Complice.ro pentru companii in prima parte a acestui an se numara atelierele de cupaje, degustarile private de bauturi sofisticate, seri private de tip casino, treasure hunt personalizat, cursuri de supravietuire sau workshop-uri de cooking. Bugetul alocat pentru astfel de experiente in echipa a variat de la 25-500 €/angajat, in functie de tipul de experienta si infrastructura necesara.

O crestere se remarca si la nivelul experientelor individuale, preferate in cadrul initiativelor de reward & recognition. Pentru aceste actiuni, majoritatea clientilor corporate au preferat sa ofere pachete de experiente la alegere, cu buget predefinit, media pentru aceste achizitii fiind de 73 €/persoana. „Flexibox este optiunea preferata de companiile care isi doresc sa-si recompenseze angajatii sau partenerii intr-un mod creativ. De multe ori pachetele sunt personalizate, iar destinatarul poate alege fie o experienta individuala, fie una chiar alaturi de familie. Componentele wellness si life-work balance au devenit o prioritate pentru multe companii. Aceasta directie s-a remarcat in perioada pandemiei, dar cu siguranta va ramane in pachetul de beneficii si in perioada urmatoare”, a mai explicat Oana Pascu.

Printre cele mai noi cadouri experientiale adaugate in portofoliul Complice.ro se numara treasure hunt in parcurile din Bucuresti sau in cele mai frumoase orase din Romania (Brasov, Sinaia, Sibiu, Constanta), evadare in natura cu cazare in tiny houses, intreceri cu masinute cu telecomanda, ateliere de gatit cu familia sau degustari de whisky ori gin, precum si extinderi ale portofoliului de experiente ce includ adrenalina, cum ar fi sky diving indoor, survol si acrobatii cu avionul de mici dimensiuni ori curse de mini-masinute pe strada.

Leave a reply