Comparator preturi

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salut,

Am citit pe diverse forum-uri ca este bine sa fi prezent pe un comparator de preturi . Daca ma adresez unei nise care nu este prezenta pe aceste comparatoare, mai este indicat sa fie magazinul meu prezent acolo ? In acest caz utilizatorul final nu are cu ce sa ma compare…

Multumesc

Deschis 0
Comparatoarele de Preturi Alexandru Stoinea 10 ani 1 raspuns 1599 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

 1. Este indicat sa fii acolo. Foarte multa lume foloseste un comparator de preturi in diverse scopuri, nu doar pentru a cauta cel mai mic pret. Si am sa-ti dau exemplu cu shopmania.ro si cu price.ro.

  Price.ro nu te accepta in comparator daca nu ai un SKU/EAN/PN repetabil, si de gasit in google la nivel national macar. Asa se asigura ca pot face comparatia de produse, de care spui si tu in textul intrebarii. Probabil ca nu ai putea intra in acest comparator.

  Shopmania nu face acest lucru. Lasa producatorii de fashion sa puna fiecare produs cu PN/EAN/SKU-ul propriu si irepetabil.. nu vei gasi 2 bluzitze roz cu aceeasi denumire si cu acelasi cod de produs pe acel site. Si cu toate astea el le accepta pe amandoua si userii folosesc si acest tip de comparator.

  Care din cele 2 comparatoare crezi ca are un trafic mai mare? Care din ele crezi ca inregistreaza mai multe cautari din partea userilor (cautari de produse cu engine-ul intern)? Care din ele crezi ca aduce profit? – amandoua.. 🙂

  Ce as vrea sa retii de aici este ca intotdeauna va fi cerere din partea publicului pentru acest gen de instrumente. So, daca vei fi prezent acolo e doar alegerea ta, insa publicul tau s-ar putea deja sa astepte nisa de care povestesti tu.

  Eu zic sa incerci, chiar daca micul meu discurs nu te-a convins. Nu prea ai ce pierde, sincer. Sfatul meu ar fi sa actionezi asap si sa iti pui produsele si pe comparatoarele de preturi.

Lasă un răspuns

Browse