Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Clientii online vor aplicatii/site-uri mobile personalizate

app personalization 1

Persoanele care cumpara produse/servicii online vor o experienta mobila sigura si accesibila, a descoperit un sondaj de opinie efectuat, in februarie anul acesta, de Sitecore si Vanson Bourne pe un esantion de 4.500 de internauti de peste 18 ani. Emarketer.com scrie ca rezultatele studiului au scos la iveala faptul ca, in general, oamenii isi doresc sa primeasca – in urmatorii 3 ani – o experienta mobile personalizata (35% dintre respondenti au spus asta), prin intermediul aplicatiilor si site-urilor mobile.

Pe locul doi in dorintele utilizatorilor s-au plasat metodele de plata mai rapide (33%), pe locul trei – posibilitatea de a comanda rapid si a primi produsele mai repede (27%), pe patru – aplicatii/site-uri mobile adaptabile in functie de locatia fiecaruia (25%), iar pe locul 5 in clasament – un serviciu de relatii cu clientii care sa functioneze foarte repede si eficient, in timp real (22%).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply