Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

EasyPost livreaza non-stop, in puncte fixe, in Romania

easypost

Compania EasyPost va implementa un nou sistem de livrare pentru comenzile facute online in Romania, aflam de pe profit.ro. In loc sa astepti livrarea prin curier, poti alege sa ridici comanda dintr-un punct fix, disponibil non-stop: EasyPost va introduce in prima faza 20 de automate la statii OMV din Bucuresti, pana la finalul lunii mai. Pana la finalul anului, EasyPost isi propune ca numarul acestora sa ajunga la 100, iar anul viitor sa se dubleze. Sistemul EasyPost este creat in intregime in Romania, iar dezvoltarea si implementarea solutiei a fost realizata printr-o investitie de peste 2 milioane €.

Cum functioneaza totul? Cand dai comanda online, alegi punctul EasyPost de unde vrei sa ridici produsul, apoi primesti pe mail si SMS un cod PIN unic (7 cifre) si un cod QR. In termen de maxim 48 de ore de la primirea acestora, mergi la punctul EasyPost ales, te identifici folosind PIN-ul sau codul QR primit, platesti si ridici produsul! Fiecare terminal EasyPost poate realiza 1.350 de livrari pe luna, fiind dotat cu 45 de spatii pentru stocare.

Leave a reply