Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

In 2023, s-au instalat cu 56% mai multe aplicatii mobile de e-commerce (raport)

In ciuda tendintei de scadere din 2022, anul trecut numarul de instalari de aplicatii mobile a crescut cu 4%, la nivel global, noteaza un raport marca Adjust („Mobile App Trends Report”), citat de mediapost.com. In 2023, s-au instalat cu 43% mai multe aplicatii e-commerce, iar numarul app-urilor de comert pentru dispozitive mobile a crescut cu 56% YoY.

Toate regiunile analizate au inregistrat cresteri la capitolele instalari si sesiuni. Cea mai mare crestere apropo de numarul de aplicatii mobile de e-commerce instalate s-a inregistrat in America de Nord: +98% YoY. La capitolul sesiuni, cele mai mari cresteri au fost in regiunea LATAM (+26% YoY). La nivel global, durata medie a sesiunilor in aplicatiile de comert online a scazut: de la 11,2 minute/sesiune (in 2022), la 10,1 minute/sesiune (in 2023).

Tendintele de dezvoltare din industria aplicatiilor mobile sunt marcate de personalizarea oferita de AI generativ, care poate creste ratele de conversie si marimea cosurilor virtuale de cumparaturi, mai noteaza „Mobile App Trends Report”.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply