Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

CEL.ro a intrat pe piata asigurarilor RCA

logo_cel

Din luna martie, CEL.ro ofera clientilor posibilitatea de a cumpara polite de asigurare RCA, anunta magazinul online gestionat de compania Corsar Online intr-un comunicat de presa. Printr-o interfata simpla, clientii site-ului pot vedea, compara si selecta ofertele puse la dispozitie de asiguratori, iar achizitia unei polite RCA se face printr-o comanda online. Asigurarea este trimisa in format electronic pe adresa de e-mail a clientului si ulterior este livrata, gratuit, in termen de 24 de ore, prin firmele de curierat cu care colaboreaza retailerul.

In primele luni de la lansarea acestui serviciu, magazinul online si-a propus sa vanda 600 RCA-uri, urmand ca in urmatoarele 6 luni sa ajunga la 5.000 de polite incheiate. CEL.ro se asteapta ca o mare parte din polite sa fie cumparate de pe un dispozitiv mobil. Tiberiu Pop (CEO-ului CEL.ro) transmite ca, pana acum, ponderea traficului de pe dispozitivele mobile a crescut cu 4,5% fata de ultimele luni din 2016. In acest context CEL.ro se pregateste sa lanseze o aplicatie mobile pentru Android si iOS, care va oferi o experienta de cumparare completa.

Piata RCA era estimata, anul trecut, la aproximativ 1 miliard € si are cea mai mare pondere in piata asigurarilor din Romania (54% din total). In prezent, specialistii din domeniu estimeaza ca valoarea vanzarilor online de asigurari RCA se situeaza in jurul procentului de 5%. Avantajele achizitiei online a unei polite RCA sunt timpul economisit gratie rapiditatii si simplitatii incheierii unei polite, posibilitatea de a fi instiintat prin SMS/e-mail de data expirarii politei (cu o anumita perioada de timp inainte) si posibilitatea trimiterii unei cotatii de pret actualizate.

Leave a reply