Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

3i a investit 120 milioane € in nemtii de la Lampenwelt.de

Lampenwelt

Firma de investitii multinationala 3i, cu sediul la Londra, a mizat bani buni pe potentialul companiei online germane Lampenwelt.de (care se prezinta drept „liderul retail-ului online in materie de produse de iluminat din Europa”), informeaza tech.eu. Site-ul – care vinde peste 50.000 de veioze, lampi si sisteme de iluminat diverse – a primit 120 milioane € de la 3i si un imprumut pe termen scurt de 54 milioane €.  

Compania Lampenwelt.de – care a aparut in anul 2004, in orasul Schlitz, fiind fondata de catre fratii Thomas si Andreas Rebmann – a avut vanzari de 61 milioane € in 2016 si este activa in 12 tari. 3i ofera investitii pe termen lung in afaceri mici si mijlocii, iar printre companiile in care a injectat capital se numara: Agent Provocateur, Foster and Partners, Scandlines, Q Holding Co si Weener Plastic Packaging Group.

„Suntem extrem de incatati sa intram in faza urmatoare a dezvoltarii noastre alaturi de 3i. 3i are o experienta vasta in industria de bunuri de consum si o retea impresionanta, care ne va ajuta sa ne extindem prezenta in Europa”, a declarat Thomas Rebmann (co-fondatorul Lampenwelt.de), citat de Deutsche Startups. „Suntem convinsi ca putem ajuta compaia sa se extinda de plan international, datorita capacitatilor de marketing online si digital de prima clasa ale acesteia”, a adaugat Peter Wirtz (CEO al 3i Germania).

Leave a reply