Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

3i a investit 120 milioane € in nemtii de la Lampenwelt.de

Lampenwelt

Firma de investitii multinationala 3i, cu sediul la Londra, a mizat bani buni pe potentialul companiei online germane Lampenwelt.de (care se prezinta drept „liderul retail-ului online in materie de produse de iluminat din Europa”), informeaza tech.eu. Site-ul – care vinde peste 50.000 de veioze, lampi si sisteme de iluminat diverse – a primit 120 milioane € de la 3i si un imprumut pe termen scurt de 54 milioane €.  

Compania Lampenwelt.de – care a aparut in anul 2004, in orasul Schlitz, fiind fondata de catre fratii Thomas si Andreas Rebmann – a avut vanzari de 61 milioane € in 2016 si este activa in 12 tari. 3i ofera investitii pe termen lung in afaceri mici si mijlocii, iar printre companiile in care a injectat capital se numara: Agent Provocateur, Foster and Partners, Scandlines, Q Holding Co si Weener Plastic Packaging Group.

„Suntem extrem de incatati sa intram in faza urmatoare a dezvoltarii noastre alaturi de 3i. 3i are o experienta vasta in industria de bunuri de consum si o retea impresionanta, care ne va ajuta sa ne extindem prezenta in Europa”, a declarat Thomas Rebmann (co-fondatorul Lampenwelt.de), citat de Deutsche Startups. „Suntem convinsi ca putem ajuta compaia sa se extinda de plan international, datorita capacitatilor de marketing online si digital de prima clasa ale acesteia”, a adaugat Peter Wirtz (CEO al 3i Germania).

Raspunde la aceasta intrebare