Caut un program de contabilitate/gestiune cu integrare Magento 2

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Caut un program de contabilitate gestiune care sa-mi ofere posibilitatea de integrare cu magazin online platforma Magento 2.0, compatibil cu case de marcat, cu cititor cod de bare si sa pot avea mai multe liste de preturi vanzare nu doar una.

Deschis 0
Anunturi / Oferte Business Contabilitate & Gestiune M. Alexandru 5 ani 4 raspuns 1323 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

 1. Buna ziua,

  Numele meu este Bogdan Ilie si reprezint firma Soft Expert SRL. Firma noastra are dezvoltata o astfel de solutie, un sistem integrat de tip ERP care se poate integra cu un magazine online. Pentru mai multe detalii ne putem auzi telefonic sau pe e-mail.

  Cu stima,
  Bogdan
  0728.77.88.23
  bogdan.ilie@soft-expert.info

 2. Salut,

  Inainte de toate, cred ca era bine sa ne spui si care este amploarea business-ului, bugetul pentru ERP.
  Eu as recomanda B-Org de la Transart.

  Sebastian

 3. Salut,

  Probabil că dorești mai degrabă un ERP, decât un simplu pogram de contabilitate gestiune. Așa cum spunea și Sebastian, e important bugetul la care te gândești.
  Eu îți recomand să te uiți la soluția Microsoft Dynamics NAV, pe care o promovez eu :).

  Acum, ca preț nu e cea mai ieftină cu siguranță, dar depinde de ce funcționalități ai nevoie. Varianta în Cloud, cu închiriere, s-ar putea să o găsești destul de atractivă. Integrările se pot realiza relativ ușor.

  http://kepler-ms.ro/solutii/dynamics-nav/

 4. Chiar daca este lansat de 2 ani, Magento 2 nu are o rata de adoptie foarte mare. De aceea, sansele sa gasesti o solutie ERP/Gestiune integrata cu Magento 2 sunt foarte mici.
  Eu iti recomand sa gasesti o solutie care raspunde nevoilor tale si care poate comunica via API. Avand acestea, poti face integrarea.

Lasă un răspuns

Browse