Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Blugento si DHL Express au lansat serviciul Blugento Global

Blugento si DHL Express anunta – intr-un comunicat de presa – lansarea serviciului „Blugento Global”, dedicat magazinelor online care vor sa isi extinda activitatea transfrontalier si sa aiba acces la o piata globala de desfacere. Practic, clientii vor putea expedia coletele rapid, la costuri avantajoase, in 220 de tari si teritorii din intreaga lume. Magazinele online romanesti vor fi astfel ajutate sa vanda (din aceeasi interfata) produse pe Amazon, eBay sau Walmart, vor fi conectate cu peste 2.000 de canale si solutii pentru comert electronic de pe mapamond si vor avea acoperire globala pentru expedierea comenzilor. Noul serviciu reduce costurile operationale pentru listarea catalogului de produse, gestionarea inventarului global si managementul comenzilor.

Compania clujeana specializata in furnizarea de solutii e-commerce bazate pe platforma Magento si liderul mondial in industria de logistica faciliteaza extinderea afacerilor romanesti in afara tarii, prin aceasta noua solutie tehnica, care ofera:

  • integrarea cu sute de canale de promovare a produselor, din toata lumea – marketplace-uri (ca Amazon, eBay, Walmart, Real, Rakuten, Sears, Priceminister, Cdiscount, Fruugo, Lazada, ManoMano, Bol, eMag, OLX), comparatoare de preturi (ca Google Shopping, Idealo, Fashionclick, Kelkoo, PriceSpy, Ciao, LeGuide, PriceRunner, Twenga, Shopzilla), platforme de afiliere (ca CJ Affiliate, Adcell, Affilinet, Awin, Shareasale, Daysicon, Shopuite, Tradedoubler, Admitad, Belboon) si canale de publicitate (ca Facebook, Google AdWords, Bing, Adrll, Doubleclick, Criteo, Webgains, Paperjam)
  • conectarea cu modalitati de livrare (ca DHL, Fedex, UPS) si plata din peste 200 de tari (ca Amazon Pay, PayPal, Stripe, Braintree, Klarna)
  • facilitarea localizarii, prin traduceri automatizate
  • consultanta personalizata pentru business-urile care au in plan sa se lanseze la nivel international
  • automatizarea procesului de listare a catalogului de produse

„Cu serviciul «Blugento Global» business-urile isi pot automatiza procesul de internationalizare, astfel incat sa permita realizarea de vanzari in afara tarii mult mai rapid, usor si eficient din punct de vedere al costurilor”, transmite Sandu Babasan (foto, CEO Blugento). Comerciantii pot alege sa aiba acelasi magazin in mai multe limbi, permitand plati in mai multe valute si pot lista un numar nelimitat de produse. Dintr-o singura interfata, pot administra activitatea pentru fiecare tara in care activeaza si pot integra diferite solutii de plata, curierat sau marketing. Blugento devine astfel un One-Stop-Shop, punand la dispozitia clientilor toate instrumentele necesare pentru a vinde online, indiferent de tara sau de nisa de produse pe care aleg sa le comercializeze. Serviciul poate fi achizitionat accesand blugento.ro/global.

Leave a reply