Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Black Friday 2021, la Spy-Shop.ro (12-14 noiembrie): stocuri de peste 4 milioane €

In perioada 12-14 noiembrie, Spy-Shop.ro organizeaza campania de Black Friday, care va aduce cele mai mari si mai multe reduceri din an. Retailerul online axat pe sisteme de securitate si supraveghere video anunta, intr-un comunicat de presa, ca a alocat peste 4 milioane € pentru stocurile de Black Friday (storcuri care includ 50.000 de camere de supraveghere, 10.000 de automatizari de porti, 10.000 de sisteme de alarma si multe alte echipamente).

De asemenea, pentru o mai buna gestionare a comenzilor, a fost suplimentat numarul de angajati din depozit si din call center si s-au inchiriat spatii de depozitate suplimentare de peste 1.000 m2. A fost crescut si numarul companiilor de curierat. care vor ridica produsele din depozite de mai multe ori pe zi.

„Pentru evenimentul Black Friday din acest an am pregatit cele mai multe reduceri de pana acum. Vom avea produse din cele mai cautate categorii si cele mai asteptate de catre clienti. Preturile vor fi absolut cele mai mici din an. Vom lansa treptat informatii despre reduceri asa ca ii invitam pe cei interesati sa se aboneze la newsletter si sa-si creeze cont pe site pentru ca procesul de comanda sa se deruleze mai rapid”, transmite Sergiu Dangulea (foto, CEO Spy Shop).

Comparativ cu anul 2020 (care a fost unul atipic din punct de vedere al comportamentului consumatorului si al vanzarilor, accelerand comertul online destul de mult), in 2021, Spy Shop se asteapta ca evenimentul de Black Friday sa creasca cu 30% YoY. „Chiar daca piata a crescut si anul acesta, nu a mai fost avantul din 2020 cand practic cererile de securitate au explodat. Estimam o crestere de aproximativ 30% fata de anul trecut, bazata atat pe cererea din piata cat si pe preturile cu care vom veni in fata clientilor”, mai noteaza CEO-ul Sergiu Dangulea.

Spy Shop a avut in 2020 cifra de afaceri de 10 milioane €, iar anul acesta estimeaza o crestere de 30-40% (bazata pe dezvoltarea portofoliului de produse, dezvoltarea retelei de distributie si cresterea notorietatii brandului).

Leave a reply