Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Biano.ro lanseaza o sectiune ECO, dedicata produselor sustenabile

Cumparatorii online romani au acum un nou motor de cautare pentru mobila sustenabila si accesorii eco-friendly, anunta marketplace-ul Home & Deco Biano.ro, intr-un comunicat de presa. In noua sectiune biano.ro/eco, utilizatorii pot gasi alternative la mobilier si accesorii sustenabile pentru casa, create cu o preocupare mai mare pentru mediul inconjurator, economisirea resurselor si limitarea supraconsumului.

Categoria ECO este disponibila pe platformele Biano si in Ungaria, Cehia, Slovacia si Cehia. Noua sectiune reuneste peste 9.000 de piese de mobilier si accesorii din materiale durabile si variante ecologice ale produselor de masa. Produsele vor fi clasificate pe baza datelor furnizate de magazinele online active pe site. In plus, vizitatorii Biano vor avea doua filtre noi la cautarea de produse eco-friendly:

  • filtrul de materiale sustenabile, care grupeaza produse fabricate din materiale sustenabile si usor de reciclat, ce ajuta la conservarea resurselor primare, utilizarea lor implicand o povara mai mica pentru mediu (articole din in, lana, canepa sau lemn masiv sau alte materiale durabile)
  • filtrul pentru produse ecologice, care grupeaza produse realizate din alternative la produsele realizate pe scara larga, care economisesc energie si banii clientului, precum si produse care incurajeaza un comportament mai ecologic (cosuri de reciclare, plite cu inductie, lumanari din soia si ceara de albine, panouri de iluminat solar sau economic, dar si statii de compostare si sere)

„Biano ajuta la crearea unor case mai bune pentru oameni cu gusturi diferite si stiluri de viata diferite. Cu Biano ECO nu vrem sa ne separam de cei care nu doresc sau nu pot alege optiuni sustenabile de mobilier si piese de decoratiuni. Biano nu se schimba intr-un motor de cautare ecologica, ci pur si simplu creste pentru a face cumparaturile mai usoare pentru inca un grup de oameni”, explica Irina Jereghea (Business Development Manager Biano.ro).

Leave a reply