Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

BaseLinker a incheiat un parteneriat cu eMAG Marketplace

 

Lider de piata in Polonia in domeniul automatizarii e-commerce, BaseLinker anunta – intr-un comunicat de presa – incheierea unui parteneriat cu eMAG Marketplace, prin care comerciantii care activeaza pe platforma isi pot centraliza activitatea pe o singura interfata simpla.

In plus, vanzatorii isi pot lista rapid produsele si mentine actualizate toate ofertele si stocurile atat pe eMAG Marketplace, cat si in magazinul propriu sau pe alte marketplace-uri, fara instalarea unui software dedicat. Comenzile primite pe platforma eMAG Marketplace sunt procesate rapid, alaturi de celelalte comenzi plasate pe alte canale de vanzare utilizate de comerciantii online. Parteneriatul permite integrarea cu mai multe companii de curierat si automatizarea activitatilor de procesare repetitive, precum emiterea si printarea AWB-urilor sau a facturilor.

Integrarea magazinului online cu eMAG este complet automatizata si adaptabila la particularitatile fiecarui business. BaseLinker ofera integrare bidirectionala cu eMAG, ceea ce permite importul comenzilor, cat si listarea ofertelor bulk provenite din produsele din BaseLinker, cu doar cateva click-uri.

Integrarea cu modulul eMAG permite:

  • importul de comenzi din toate conturile eMAG in panoul BaseLinker
  • comenzi de expediere catre un magazin online
  • listarea bulk pe eMAG, pe baza produselor dintr-un depozit conectat la sistemul BaseLinker (poate fi un depozit al magazinului online, un depozit al wholesalerilor, un depozit BaseLinker sau un sistem ERP)
  • gestionarea de baza a ofertelor
  • sincronizarea stocurilor

Pana la finalul lunii mai, comerciantii pot testa gratuit serviciul, folosind codul EMAG60 in formularul de inregistrare. Vanzatorii de pe eMAG Marketplace pot beneficia de o oferta exclusiva si de suport dedicat pentru integrarea afacerii cu BaseLinker atat online, cat si telefonic sau pe e-mail.

„Parteneriatele de tipul celui pe care il avem cu platforma eMAG sustin planurile antreprenorilor care sa accelereze dezvoltarea business-ului atat local, cat si international. Deciziile de business scalabile pe termen lung, dar si o crestere sanatoasa atat pe verticala, cat si pe orizontala sunt sustinute prin inovatie si procese automatizate, care elimina actiunile repetitive – fie ca vorbim de listarea produselor, sincronizarea stocurilor sau de procesarea comenzilor – si care permite magazinelor online sa creasca sanatos intr-o piata din ce in ce mai competitiva”, transmite Ruxandra Geanta (Co-CEO BaseLinker Romania).

BaseLinker s-a lansat in Romania la finalul anului 2021, cu obiectivul de a deveni solutia nr. 1 pentru automatizarea proceselor magazinelor online care implica mai multe servicii. BaseLinker este un serviciu de tip SaaS, disponibil prin intermediul unei pagini web si nu este necesara instalarea unui software dedicat. Acesta poate fi accesat 24/7, prin intermediul oricarui browser, fara sa fie conditionat de anumite cerinte de sistem.

Prin BaseLinker poate fi configurat un flux automat pentru procesarea comenzilor descarcate din diverse surse (site-uri, marketplace-uri, etc.). In functie de sursa comenzii, pot fi configurate diverse actiuni automate, cum ar fi:

  • generarea automata a AWB-urilor, facturilor si a avizelor de insotire, precum si printarea acestora
  • trimiterea informatiilor catre depozit pentru pregatirea produselor
  • redirectionarea documentelor catre marketplace-uri, clienti, depozit, etc.
  • mentinerea unei comunicari active cu clientii prin SMS / e-mail prin utilizarea unor template-uri dedicate in functie de fiecare conditie (status comanda, status AWB, etc.)

Leave a reply