Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

BaseLinker.com organizeaza Ecommerce Expansion Booster (7 aprilie, Bucuresti)

Pe 7 aprilie 2022, platforma de automatizare e-commerce BaseLinker (lider de piata in Polonia) organizeaza evenimentul BaseLinker Ecommerce Expansion Booster, de la ora 09:00, la Hotelul Sheraton din Bucuresti (si online, prin transmisiune live), anunta platforma, intr-un comunicat de presa. Participarea este gratuita.

BaseLinker.com este o platforma digitala pentru gestionarea si automatizarea proceselor unui magazin online dintr-o singura interfata, care s-a lansat la finalul lui 2021 si in tara noastra. Acest sistem se bazeaza pe instrumente de automatizare si personalizare fara resurse si investitii semnificative din partea detinatorilor de magazine online. In cadrul evenimentului, participantii vor afla raspunsuri de la experti si profesionisti in marketing si e-commerce, dar si tendintele anului 2022 in domeniu (de la logistica, pana la tehnici de promovare inedite). Evenimentul este dedicat antreprenorilor care detin magazine online si isi doresc solutii pentru extinderea vanzarilor transfrontaliere prin marketplace-urile disponibile si validate la nivel national si international.

Pe scena evenimentului (care va fi moderat de Andrei Radu si Cosmin Costea) vor urca specialisti e-commerce authtoni din cadrul eMAG, Elefant, Vivre, Fan Courier, Frisbo, Urgent Cargus, DHL, Altex, Flanco, Lensa, Gomag, VTEX, MerchantPro, SmartBIll, BT Mic, Minet Conf, dar si la profesionisti internationali din cadrul Prestashop, Amazon, Zalando si Facebook. Subiectele abordate vor acoperi oportunitatile de dezvoltare pentru magazinele online, de la tendintele din e-commerce, solutii de marketing online, plati digitale, curierat, logistica si gestiune magazin, pana la fidelizarea clientilor si colaborarea cu partenerii de business.

Cine nu reuseste sa ajunga la eveniment, poate participa online, printr-o simpla inregistrare in platforma IC Events, unde toate informatiile vor fi transmise in timp real si se vor putea adresa intrebari speaker-ilor din fiecare panel.

Leave a reply