Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Retargeting Biz ofera magazinelor online 6 luni de newslettere gratuite, in noua aplicatie

Platforma automatizata de marketing all-in-one Retargeting Biz anunta, intr-un comunicat de presa, ca le ofera magazinelor online sansa de a trimite gratuit clientilor proprii 600.000 de newslettere personalizate, de-a lungul a 6 luni. Astfel, intr-o perioada sensibila economic, antreprenorii din mediul online vor avea ocazia sa isi creasca substantial vanzarile si sa isi optimizeze costurile de achizitie.

Oferta este valabila pentru magazinele online care isi activeaza contul pe platforma Retargeting.biz pana pe 31 martie 2022 si contracteaza servicii in valoare de minimum 200 €/luna. Comerciantii cu pana la 10.000 de abonati vor beneficia de trimiteri gratuite nelimitate timp de 6 luni de la data activarii, iar cei cu peste 10.000 de abonati vor beneficia lunar de 100.000 de e-mail-uri gratuite, de-a lungul aceleiasi perioade.

„Traversam cu totii o perioada plina de provocari, in care cheia sta in concentrarea eforturilor asupra optimizarii ratei de conversie si a costurilor de achizitie. Observand entuziasmul cu care clientii nostri au integrat campaniile de newslettere personalizate in strategiile lor de marketing, am dorit sa venim in sprijinul antreprenorilor din mediul online si sa depasim impreuna aceste clipe dificile”, transmite Alina Mitrica (foto, CCO Retargeting Biz).

Cu o crestere dovedita a ratelor de conversie cu pana la 30%, newsletterele personalizate (care au la baza AI-ul) dispun de sute de sabloane adaptate tuturor tipurilor de afaceri, un editor grafic de tip drag & drop, bannere inteligente, numaratori inverse, texte predefinite, GIF-uri si posibilitate de testare de tip A/B. Campaniile de e-mail marketing tind sa aiba rezultate mai bune decat alte tipuri de campanii atunci cand vine vorba de recuperarea investitiilor. Abonatii sunt familiarizati cu brandul, multi au cumparat deja produse, iar prin tehnicile de recomandari personalizate si oferte contra-cronomentru devine mult mai usor ca acestia sa revina in magazinul online si sa cumpere.

„Contrar asteptarilor, e-mail marketingul este unul dintre cele mai eficiente tool-uri din arsenalul unui marketer de succes, chiar si in 2022. Practic, printr-un simplu e-mail, magazinele online pot sa porneasca un dialog eficient cu clientii lor, sa ii aduca pe site prin recomandari de produse adaptate preferintelor fiecarui abonat in parte si sa isi imbunatateasca conversiile”, explica Rares Banescu (foto, CEO Retargeting Biz).

Antreprenorii din mediul online vor avea la dispozitie 6 luni sa testeze aplicatia de newsletter si sa incerce sa isi creasca veniturile cu zero costuri. Si chiar daca acestia folosesc deja o alta aplicatie de e-mail marketing, prin intermediul acestei oferte unice Retargeting Biz pot sa isi reduca costurile folosind totodata o alternativa inovativa si cu rezultate vizibile.

Leave a reply