Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Australia: locker-ele refrigerate promoveaza achizitia de alimente online

Panasonic a introdus in Australia pachetomate refrigerate care racesc si/sau tin congelate produsele alimentare, iar succesul nu s-a lasat asteptat, informeaza internetretailing.net. Locker-ele automate (intitulate Smartlockers) ar putea deveni ceva comun si in orasele europene, in contextul in care livrarile de alimente comandate online vor atinge un total estimat de 43 miliarde €, in 2021, in Uniunea Europeana (conform Statista).

In contextul pandemiei COVID-19, australienii au comandat din ce in ce mai des pe Internet, iar alimentele au ajuns la destinatari nealterate, cu ajutorul acestor pachetomate. Asta chiar si vara, cand temperaturile pot atinge si 50° C. Smartlocker-ele sunt amplasate in parcarile magazinelor alimentare sau in benzinarii, iar clientii prefera sa isi ridice singuri comenzile de acolo, fara a mai intra in magazin. Unul dintre lanturile de supermarketuri care au testat sistemul a observat o crestere de 4 ori a numarului de comenzi online livrate astfel, in fiecare saptamana.

Panasonic Smartlockers este un sistem modular, accesibil non-stop si la orice ora, care ofera 4 tipuri de lockere cu temperaturi diverse: temperatura ambientala, frigider, congelator si incalzire. Sistemul pate fi folosit ca atare sau poate fi conectat la un sistem de management al comenzilor e-commerce (prin cloud).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply