Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a lansat XCLUSIVERSE.com, platforma ce combina metaversul, comertul online si investitiile crypto

Antreprenoarea Florina Onetiu anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea XCLUSIVERSE.com, o platforma unica, al carei obiectiv este acela de a deveni cel mai mare metavers din lume, cu produse si servicii premium. Platfoma ofera utilizatorilor o experienta completa de business in mediul virtual, adresata pietelor globale: conecteaza furnizori, specialisti, agenti imobiliari, educatori sau oameni de afaceri, pe care ii ajuta sa isi extinda afacerea la nivelul urmator.

Platforma este formata din 3 componente: metavers (noua lume digitala, cu o zona de interactiune intensa in mediul virtual), e-commerce (spatiu unde cei interesati pot sa inchirieze showroom-uri, spatii comerciale in care sa isi vanda produsele reale sau digitale, sub forma de NFT-uri) si investitii crypto (se vor emite token-uri de utilitate si securitate, utilizatorii vor putea face investitii si apoi le vor putea schimba pe platformele de exchange).

Cu o experienta de peste 20 de ani de antreprenoriat, business si marketing, Florina Onetiu a investitit 1,1 milion $ in acest proiect dezvoltat in Dubai (Emiratele Arabe Unite). Prin lansarea primei etape a acestui mediul virtual, a carui pregatire si implementare a durat mai bine de un an, antreprenoarea pune Romania pe harta tehnologiei globale.

„In acest moment, Dubai este un hub tehnologic al lumii, vorbim despre un loc si o tara foarte deschise noului mediul de business, cu o viteza uimitoare de reactie si implementare a noilor tehnologii. Incepand cu dezvoltarea afacerilor in sistem blockchain si pana la introducerea tuturor operatiunilor in metavers –si nu doar la nivel de afaceri punctuale, ci la nivel guvernamental. De aceea am si ales sa cream acest produs de business pornind de aici si adresandu-ne intregii lumi. In acest moment, spun cu mandrie, suntem primii romani care cream si lansam un astfel de produs, cu o asemenea amploare si continut”, transmite Florina Onetiu (foto, CEO si Cofondator XCLUSIVERSE).

XCLUSIVERS.com se adreseaza persoanelor fizice cu venituri medii si mari, utilizatorilor care doresc sa exploreze experiente uimitoare si interactive in lumea virtuala, investitorilor care isi doresc sa cumpere si sa investeasca in piata globala imobiliara sau/si in monede virtuale si sa beneficieze de avantaje de tranzactionare. Dar si companiilor care doresc sa isi extinda domeniile de activitate si diferitele produsele si servicii. Platforma apartine de Unicorp Ventures, un fond de investitii orientat catre companii cu potential mare de crestere.

„Cei care vor intra in lumea XCLUSIVERSE pot cumpara, in calitate de persoana fizica, produse virtuale. Inclusiv pot achizitiona tokeni de securitate, ce pot reprezenta fractii din proprietati reale din Dubai sau din alte metropole, pentru a le detine si tranzactiona. Companiile pot inchiria birouri virtuale in care oamenii de afaceri se pot intalni cu clienti din toata lumea carora le pot expune, printr-o calatorie virtuala complexa si interactiva, produse si servicii din absolut toate domeniile. Spre deosebire de platformele actuale de intalniri de business sau de cursuri, XCLUSIVERSE ofera o experienta mult mai captivanta, atractiva si reala in care nu se simte bariera unui ecran, ci se impartaseste aceeasi realitate”, completeaza aceasta.

Leave a reply