Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Aplicatia de mobil Retargeting Biz, premiata cu aur, la Premiile E-Volution 2022

La doar cateva luni de la lansarea oficiala a noii platforme de marketing automatizat all-in-one, Retargeting Biz a fost premiata cu aur, pentru aplicatia de mobil proprie, in E-Volution Awards 2022, anunta compania romaneasca, intr-un comunicat de presa. Cea de-a 11-a editie a acestor premii a avut loc pe 13 decembrie, la Athenaeum InterContinental din Atena (Grecia) si a premiat cele mai inovative si eficiente idei, solutii si afaceri din industria e-commerce.

Cu operatiuni si echipe locale in 4 piete europene (Romania, Grecia, Ungaria si Bulgaria), Retargeting Biz a fost nominalizata la 5 categorii, la gala din Grecia: Personalizare in e-commerce, Strategie e-mail si marketing automatizat, Platforme de comert electronic, Inovatii tehnologice, Strategie si practici specializate – aplicatii de mobil.

„As dori sa transmit cele mai calde felicitari tuturor companiilor participante, care au contribuit la un nou record de nominalizari la Premiile E-Volution din acest an. In general, 2021 a fost un an grozav pentru e-commerce si e-business in general, cu o crestere impresionanta a vanzarilor online si a numarului de cumparatori”, a transmis Prof. George Doukidis (Presedintele juriului E-Volution Awards 2022).

Lista castigatorilor a inclus companii care si-au consolidat prezenta pe plan international, precum IKEA, Cosmote, Germanos sau Metro. Prezenta Retargeting Biz la Premiile E-Volution vine la scurt timp dupa participarea la un alt eveniment international, Digital4Plovdiv, care a avut loc pe 18 si 19 noiembrie, la Plovdiv (Bulgaria). Acolo, reprezentantii Retargeting Bulgaria au fost invitati sa prezinte solutiile de personalizare in e-commerce, care sunt provocarile magazinelor online in aceasta privinta, cum contribuie inteligenta artificiala la determinarea elementelor de interes, precum si care sunt beneficiile pe termen lung ale acestei abordari. Prezentarea s-a incheiat cu o demonstratie live a functionalitatilor performante si usor de folosit ale platformei Retargeting, moment ce a fost primit cu interes de catre public.

Leave a reply