Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Aplicatia de mobil Retargeting Biz, premiata cu aur, la Premiile E-Volution 2022

La doar cateva luni de la lansarea oficiala a noii platforme de marketing automatizat all-in-one, Retargeting Biz a fost premiata cu aur, pentru aplicatia de mobil proprie, in E-Volution Awards 2022, anunta compania romaneasca, intr-un comunicat de presa. Cea de-a 11-a editie a acestor premii a avut loc pe 13 decembrie, la Athenaeum InterContinental din Atena (Grecia) si a premiat cele mai inovative si eficiente idei, solutii si afaceri din industria e-commerce.

Cu operatiuni si echipe locale in 4 piete europene (Romania, Grecia, Ungaria si Bulgaria), Retargeting Biz a fost nominalizata la 5 categorii, la gala din Grecia: Personalizare in e-commerce, Strategie e-mail si marketing automatizat, Platforme de comert electronic, Inovatii tehnologice, Strategie si practici specializate – aplicatii de mobil.

„As dori sa transmit cele mai calde felicitari tuturor companiilor participante, care au contribuit la un nou record de nominalizari la Premiile E-Volution din acest an. In general, 2021 a fost un an grozav pentru e-commerce si e-business in general, cu o crestere impresionanta a vanzarilor online si a numarului de cumparatori”, a transmis Prof. George Doukidis (Presedintele juriului E-Volution Awards 2022).

Lista castigatorilor a inclus companii care si-au consolidat prezenta pe plan international, precum IKEA, Cosmote, Germanos sau Metro. Prezenta Retargeting Biz la Premiile E-Volution vine la scurt timp dupa participarea la un alt eveniment international, Digital4Plovdiv, care a avut loc pe 18 si 19 noiembrie, la Plovdiv (Bulgaria). Acolo, reprezentantii Retargeting Bulgaria au fost invitati sa prezinte solutiile de personalizare in e-commerce, care sunt provocarile magazinelor online in aceasta privinta, cum contribuie inteligenta artificiala la determinarea elementelor de interes, precum si care sunt beneficiile pe termen lung ale acestei abordari. Prezentarea s-a incheiat cu o demonstratie live a functionalitatilor performante si usor de folosit ale platformei Retargeting, moment ce a fost primit cu interes de catre public.

Leave a reply