Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

MTH Digital si Retargeting Biz anunta un parteneriat benefic magazinelor online

Agentia de marketing MTH Digital anunta (intr-un comunicat de presa) un parteneriat cu Retargeting Biz, platforma de marketing automatizat care reuneste toate canalele de marketing relevante pentru magazinele online: reclame automatizate, push notifications, pop-up-uri, SMS-uri, recomandari de produse, newslettere personalizate.

Dupa doi ani de pandemie (care au propulsat sectorul e-commerce) si intr-o lume din ce in ce mai digitalizata, este important sa folosesti instrumentele de marketing potrivite, care aduc o eficienta sporita in vanzarile online, noteaza comunicatul amintit. Iar datorita acestui parteneriat, magazinele online beneficiaza acum de o platforma adaptata nevoilor de crestere si scalare, dar si de canalele de marketing potrivite care sa le ajute la indeplinirea principalului obiectiv de business: cresterea vanzarilor. De asemenea, tinand cont de optimizarea proceselor operationale, se castiga timp pretios, ceea ce favorizeaza inovatia si concentrarea pe strategiile de business importante.

„In mai putin de 4 luni de la inceperea colaborarii, MTH Digital a facilitat migrarea a peste 20 de clienti in platforma Retargeting Biz. Continuam cu succes sa facem acest lucru, iar rezultatele oferite ne dau incredere sa acceleram acest proces. De exemplu, am inregistrat o crestere in vanzari din newslettere de 30% pentru clientii din domeniul Home & Deco, 60% pentru Fashion si 80% pentru domeniul Cosmetice”, transmite Robert Dumitru (foto, Managing Partner MTH Digital).

Retargeting Biz pune la dispozitie magazinelor online o tehnologie noua si inovativa, care are la baza mecanismul de machine learning pentru acumularea de date, sistem care se actualizeaza continuu, pana ajunge la livrarea celor mai bune rezultate.

„Suntem foarte bucurosi de succesul colaborariii cu echipa MTH Digital si vom extinde tot mai mult aceasta colaborare si in 2022. Sinergia dintre serviciile de agentie oferite de MTH Digital  si tehnologia avansata de marketing oferita de Retargeting Biz a dus la rezultate mult imbunatatite in conturile clientilor, dar si la o eficientizare a resurselor folosite. Motorul de recomandari de produse (recommendation engine) a inregistrat rezultate foarte bune atat in site, cat si in newsletterele personalizate, iar diversitatea de canale puse la dispozitie in aplicatia noastra a oferit agentiei posibilitatea diversificarii serviciilor oferite clientilor printr-o singura platforma, usor de utilizat. Apreciem totodata abordarea exhaustiva a agentiei MTH Digital in realizarea si gestionarea strategiei de marketing pentru clientiii sai si deschiderea catre solutiii inovative pentru imbunatatirea rezultatelor”, completeaza Alina Mitrica (foto, CCO Retargeting Biz).

Comentariu ( 1 )

  1. […] MTH Digital si Retargeting Biz anunta un parteneriat benefic magazinelor online – ECOMpedia […]

Leave a reply