Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon va lansa o platforma de produse de lux, in 2020?

Surse din industrie spun ca Amazon pregateste anul acesta o platforma destinata produselor de lux, care va functiona pe baza unui model de conseciune si va fi lansata mai intai pe piata americana. Conform robbreport.com, gigantul online cu sediul la Seattle planuieste miscarea de ani buni (din 2012, conform unei surse), noua platforma se va lansa in prima jumatate a acestui an si va contine produse ale unor case de moda celebre. Fiecare dintre acestea isi va controla propriul shop din platforma, din punct de vedere vizual, iar livrarile vor fi efectuate prin intermediul retelei de livrare extinse marca Amazon.

Momentan, compania ar fi batut palma cu 12 brand-uri (care vor fi introduse treptat in platforma) si continua recrutatea de nume noi, dar compania a refuzat sa comenteze informatiile din industrie. Printre acestea nu se vor afla si Louis Vuitton si Dior – compania-mama (LVMH) avand propriul site e-commerce multi-brand, 24 Sèvres (24s.com). Gura targului spune ca Amazon are un buget de 100 milioane $ pentru noul proiect.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply