Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon deschide primul centru logistic propriu din Belgia

Gigantul e-commerce american Amazon a anuntat ca va deschide, la finalul acestui an, un centru logistic in Belgia – primul de acest gen din tara nord-europeana. Centrul va fi localizat in Antwerp si isi propune sa se ocupe de comenzile online al caror numar este in crestere (in ciuda faptului ca Amazon nu are un marketplace belgian) si de marirea capacitatii retelei de livrare, citim pe ecommercenews.eu.

Centrul de fulfilment va fi amplasat Blue Gate Antwerp business park, iar Amazon se va ocupa integral de administrarea acestuia: aici vor fi sortate coletele aduse de la depozitele din Franta si Germania (de unde belgienii pot comanda produsele dorite, in absenta unui site Amazon.be), care vor fi trimise apoi clientilor locali. Locatia va genera 50 de locuri de munca noi (acestora li se vor adauga peste 200 de curieri de la companiile locale, care vor ajuta la livrarea comenzilor facute online). „De la lansarea in Belgia, Amazon a construit o relatie de incredere cu diversi curieri din tara si va continua sa lucreze indeaproape cu acesti parteneri”, a transmis Robert Viegers (Director Amazon Logistics Europe).

Compania e-commerce cu sediul la Seattle a mai deschis un astfel de centru logistic in Tarile de Jos (in vara lui 2021) si a anuntat ca are planuri similare pentru extinderea in Germania (undeva inaugura 8 noi centre de livrare, in prima jumatate a lui 2022).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentariu ( 1 )

  1. […] in prima parte a acestui an, compania americana cu sediul la Seattle a anuntat ca va deschide un centru de logistica in aceasta tara europeana, la […]

Leave a reply