Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Al saptelea an de vanzare sustenabila a brazilor de Craciun, la Leroy Merlin

Din 22 noiembrie 2021, pe www.leroymerlin.ro (si in magazinele fizice ale retailerului specializat in constructii, decoratiuni si gradinarit) poti cumpara un brad natural de Craciun, returnadu-l ulterior, dupa Sarbatori. Bradul uscat va fi transformat in produse prietenoase cu natura (peleti sau compost), anunta compania, intr-un comunicat de presa.

Campania de vanzare sustenabila si reutilizare a brazilor de Craciun a ajuns la a saptea editie consecutiva, la Leroy Merlin Romania. Cei care achizitioneaza un brad natural de aici au optiunea sa il returneze in magazinele fizice ale retailerului in perioada 3-31 ianuarie 2022, urmand a fi rasplatiti cu un voucher in valoare de 25 de lei. Voucher-ul se emite in baza cardului digital de client si a documentelor care atesta cumpararea produsului, fiind valabil pentru cumparaturi in magazinele fizice si online, in perioada 3 ianuarie – 14 februarie 2022.

Pentru anul acesta, compania estimeaza vanzarea sustenabila a peste 140.000 de brazi. Grija pentru natura este una dintre prioritatile Leroy Merlin Romania, de aceea toti brazii comercializati provin din pepiniere special create in acest scop, amplasate exclusiv pe terenuri agricole de zeci de hectare, care contribuind la diminuarea emisiilor de dioxid de carbon prin insasi existenta lor. Initiativa de sustenabilitate a companiei se alatura seriei de actiuni dedicate atingerii obiectivului Grupului ADEO (din care face parte retailerul), de a scadea cu 20% impactul emisiilor de dioxid de carbon, pana in 2025.

„Leroy Merlin organizeaza pentru al saptelea an consecutiv cea mai cunoscuta campanie de vanzare sustenabila si reutilizare a brazilor de Craciun din Romania, parte importanta a strategiei noastre de dezvoltare durabila. Prin aceasta initiativa cheie derulata in comunitatile in care activam, sustinem diminuarea impactului asupra mediului inconjurator si oferim si clientilor nostri posibilitatea de a contribui direct la aceasta misiune. De aceea, ne incurajam clientii sa se alature demersului nostru cu efect pozitiv asupra naturii si le multumim celor care au facut deja o traditie, returnand an de an bradul uscat pentru a fi reutilizat in scopuri sustenabile”, transmite Frederic Lamy (foto, CEO Leroy Merlin Romania).

In luna ianuarie a acestui an, circa 40.000 de brazi au fost colectati prin campania de reutilizare organizata de Leroy Merlin. Toti brazii colectati au fost maruntiti si transformati in peleti (combustibil ecologic) si compost (ingrasamant pentru gradini sau terenuri agricole), devenind o alternativa importanta la combustibilii conventionali.

Leave a reply