Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Agentia Zitec a avut afaceri de 12 milioane € in S1, +63% YoY

Agentia Zitec anunta – intr-un comunicat de presa – ca a avut o cifra de afaceri de 12 milioane €, in prima jumatate a anului 2022, in crestere cu 63% fata de aceeasi perioada a anului precedent. Lider pe piata de IT & digital marketing din Romania, compania specializata in dezvoltarea de solutii si servicii de transformare digitala estimeaza continuarea acestei tendinte de crestere a cifrei de afaceri si in S2 2022.

Segmentele de business care au inregistrat cele mai mari cresteri in S1 2022 au fost: dezvoltare software personalizata, ecommerce, securitate cibernetica, segmentul de aplicatii mobile si serviciile de cloud. In perioada mentionata, compania a inceput colaborarea cu noi clienti importanti din sanatate, agricultura sau retail (ca Regina Maria, Agrii Romania sau Honest General Trading). Si a continuat dezvoltarea parteneriatelor de transformare digitala alaturi de clienti ca Sameday, prin servicii si solutii noi de securitate si protectie a datelor, implementate pentru un grad crescut de predictibilitate, riscuri de securitate reduse si o protectie mai buna a datelor.

De asemenea, compania si-a consolidat pozitia de partener tehnologic pentru segmentul de retail online, prin proiecte pentru Freshful, Arctic sau Pfarma. Totodata, Zitec s-a implicat in noi proiecte europene de dezvoltare a abilitatilor creative, digitale si de automatizare (pentru antreprenori si publicul larg) sau de cercetare in domeniul tehnologiei AI (pentru imbunatatirea calitatii vietii persoanelor varstnice), derulate in cadrul Comunitatii Europene, prin prisma programelor Erasmus+ si Ambient Assisted Living. Echipa s-a concentrat si pe dezvoltarea produselor proprii: Regista (lider national al aplicatiilor de registratura electronica si e-Guvernare) si Mirro.io (aplicatia completa de management al performantei resurselor umane).

„In prima jumatate a anului ne-am concentrat pe cresterea proiectelor si a parteneriatelor pe segmente ca securitate cibernetica, comert online, sau servicii software personalizate pe nevoile companiei. De asemenea, in tot acest timp, am continuat sa ne dezvoltam portofoliul de clienti cu companii care sunt lider in domeniile lor de activitate. Drept dovada, am crescut consistent fata de aceeasi perioada a anului precedent, cu peste 60%, in conditiile in care anul trecut am inregistrat o crestere deosebita, de 68% fata de 2020. Pentru cea de-a doua parte a anului mizam  pe o evolutie similara, in asa fel incat sa inchidem 2022 cu o cifra de afaceri de peste 25 milioane de euro”, transmite Alexandru Lapusan (foto, CEO & Cofondator Zitec).

Datorita dezvoltarii accelerate a diviziei de Digital Marketing, in februarie 2022, Zitec a devenit Google Premier Partner, divizia fiind in top 3% agentii din Romania care au obtinut acest statut. Statutul de Google Premier Partner este oferit de Google agentiilor de marketing in functie de o serie de criterii, printre care: cresterea performantei companiilor clientilor, gradul de retentie al acestora, diversificarea serviciilor, dar si cheltuielile anuale pentru reclamele platite.

Leave a reply