Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

A2t.ro a lansat o aplicatie de legatura instalatori-clienti, pentru sisteme de securitate

Atu Tech (a2t.ro) anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea unei aplicatii gratuite, care sprijina instalatorii sa lucreze in continuare in siguranta, facilitandu-le primirea de comenzi de la clientii care isi doresc sisteme de securitate si supraveghere video, la nivel national. Aplicatia, in care au fost investiti 30.000 €, le permite instalatorilor sa vada in orice moment ce lucrari de instalare sunt disponibile, sa intre in dialog cu clientii si sa avanseze oferte pentru realizarea lucrarilor. Aplicatia mobila Atu Tech poate fi descarcata atat din App Store, cat si din Google Play.

Atu Tech este cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania, conform cifrei de afaceri. Din reteaua nationala de parteneri ai companiei fac parte peste 600 de instalatori, catre care Atu Tech a directionat aproape 3.000 de lucrari, in 2019. „Toti clientii care ne contacteaza in vederea unui serviciu de instalare sunt consiliati de colegii nostri si directionati catre instalatorii din zona solicitata, prin intermediul aplicatiei. Lucrarea este alocata instalatorului care poate asigura aceste servicii in termenul cel mai scurt. Este un serviciu foarte util, atat pentru clienti (care economisesc timp si pot avea incredere ca serviciile contractate vor fi de cea mai buna calitate), dar mai ales pentru instalatori (care, in ultimele saptamani, nu mai sunt la fel de solicitati in mod direct)”, transmite Sorin Felea (Director Atu Tech).

Atu Tech vizeaza, pentru 2020, extinderea retelei de parteneri, pentru a putea raspunde unui numar in crestere de solicitari din partea clientilor pentru lucrari de instalare si mentenanta. In acest an, procesul de imbunatatire a aplicatiei se axeaza pe eficientizarea legaturii dintre client si instalator, cu accent pe rapiditatea executiei lucrarii, pe calitatea serviciilor prestate de reteaua de instalatori si pe feedback-ul de la clienti si de la parteneri. „Suntem constienti de faptul ca, in aceasta perioada, volumul lucrarilor a scazut. Din pacate, a crescut insa fenomenul infractionalitatii. Iar clientii se orienteaza doar catre surse sigure si evita sa contracteze prestatori particulari de servicii”, mai spune Sorin Felea.

Leave a reply