Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

5 speakeri internationali, confirmati la GPeC SUMMIT (20-21 mai 2024)

De 19 ani incoace, GPeC organizeaza o serie de evenimente dedicate e-commerce-ului si marketingului digital din Europa Centrala si de Est, GPeC SUMMIT fiind unul dintre cele 7 evenimente anuale din serie. Organizatorii editiei din 20-21 mai (Bucuresti) au anuntat, intr-un comunicat de presa, 5 speakeri internationali care vor participa la eveniment: Avinash Kaushik, Jessica Best, Michael Aagaard, David Mannheim si Dale Bertrand.

Mai multe detalii despre fiecare dintre cei 5 speakeri:

  1. Avinash Kaushik (SUA) este Digital Marketing Evangelist pentru Google, Co-Founder si Chief Education Officer la Market Motive, fiind considerat o autoritate in domeniul Web Analytics. A scris 2 bestsellere (Web Analytics: An Hour a Day si Web Analytics 2.0) si revine pe scena GPeC SUMMIT, unde a mai fost prezent in 2022.
  2. Jessica Best (SUA) are peste 15 ani de experienta in e-mail marketing, CRM si marketing bazat pe date. In 2016, a fost inclusa de Search Engine Journal in Top 50 Awesome Marketing Women To Follow. In 2017, Kansas City Data-Driven Marketing Association i-a oferit distinctia de Direct Marketer of The Year.
  3. Michael Aagaard (Danemarca) lucreaza in domeniul Conversion Rate Optimization inca din 2008. Din postura de consultant, a ajutat multe companii din intreaga lume (inclusiv Unbounce, pentru care a lucrat timp de 3 ani) sa isi creasca rata de conversie si sa-si optimizeze UX-ul, bazandu-se exclusiv pe cercetare, date si psihologia consumatorului.
  4. David Mannheim (Marea Britanie) a fondat primul sau business – User Conversion – la 28 de ani, companie care a fost achizitionata de BrainLabs. Este autorul cartii The Person in Personalisation si fondatorul Made With Intent, platforma care ii ajuta pe retaileri sa inteleaga intentia vizitatorilor site-ului si sa se axeze pe prioritizarea si targetarea segmentelor de audienta cu cel mai mare potential de conversie.
  5. Dale Bertrand (SUA) este expert SEO & AI si presedintele Fire & Spark. Dupa ce a observat ca majoritatea specialistilor SEO se bazeaza doar pe optimizari tehnice, Dale a creat metodologia revolutionara Authority First SEO, care s-a dovedit ca dubleaza/tripleaza veniturile organice pentru companiile cu o misiune convingatoare, produse superioare sau o poveste unica de brand.

Ce te asteapta la GPeC SUMMIT 2024 (20-21 mai, Bucuresti):

  • 20 mai, BT Stup – cursuri intensive si workshop-uri pe cele mai importante subiecte de e-commerce si marketing digital, sustinute de traineri de top
  • 21 mai, Teatrul National Bucuresti – Conferinta GPeC despre tot ce e actual in comertul si marketingul online, alaturi de experti internationali si romani consacrati si peste 800 de participanti c-level
  • 21 mai, Teatrul National Bucuresti – GPeC Expo, locul in care furnizorii de servicii e-commerce isi pot prezenta solutiile in fata magazinelor online si pot obtine lead-uri de la acestea
  • 21 mai, Aria TNB – GPeC Networking Party, cu peste 200 de reprezentanti c-level ai celor mai importante companii de profil

Biletele cu cel mai mic pret pentru GPeC SUMMIT (89 € + TVA) pot fi achizitionate pana pe 12 aprilie, de aici.

Leave a reply