Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Platforma e-commerce Wish, finantare de 250 milioane $

wish

Evaluata acum la 8 miliarde $, compania e-commerce Wish asteapta o finantare de 250 milioane $ din partea mai multor investitori (printre care si Wellington Management), scrie axios.com. Lansata in 2013, platforma Wish.com este disponibila in America de Nord si Europa si ofera utilizatorilor acces la produse extrem de ieftine. Construita in principal pentru cumparaturi pe smartphone, pune accent pe poze si elimina intermediarii, facand legatura intre client si producatori – majoritatea chinezi (de unde si preturile mici si timpul de livrare lung).

Aceasta nu este prima runda de investitii pentru compania americana: pana acum, Wish a strans 1 miliard $, de la firme ca Everbright-IDG, Founders Fund, GGV Capital, GST Global, Temasek, Third Point Ventures si Formation 8.

Wish are peste 300 de milioane de utilizatori in intreaga lume, este a sasea cea mai mare companie e-commerce de pe glob si are planuri mari: vrea sa devina prima! Wish a devenit al patrulea jucator global online, dupa Amazon, Alibaba (despre care se zvonea acum 2 ani ca ar fi fost interesate sa cumpere platforma) si Walmart.

Raspunde la aceasta intrebare