Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

In 2021, Coletaria.ro va tripla numarul de puncte pick-up

Coletaria.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca va accelera dezvoltarea retelei de puncte pick-up din tara noastra, ca raspuns la cererea in crestere de locatii de proximitate, de unde clientii magazinelor online partenere isi pot ridica produsele comandate. In prezent, reteaua de puncte pick-up a companiei care face parte din grupul Packeta este de 250 de locatii in Romania, cu un ritm lunar de crestere de peste 30 de puncte pick-up, de la inceputul anului. Coletaria.ro are acoperire nationala in toate orasele resedinta de judet si este bine reprezentata in orasele cu peste 30.000 de locuitori.

„Pentru anul in curs, ne propunem sa ajungem la o retea de 600-800 de puncte pick-up. Atingerea acestui obiectiv depinde, intr-o mare masura, de situatia sanitara, de masurile impuse de autoritati, referitoare la pandemia COVID-19”, transmite Alexandr Jeleascov (foto, CEO Coletaria.ro). Compania vizeaza, in primul rand, consolidarea prezentei in orasele mari si,  ulterior, extinderea retelei in localitati cu peste 20.000 de locuitori. Alegerea locatiilor pentru punctele pick-up ia in calcul: sporirea rentabilitatii partilor implicate, vadul pietonal, accesibilitatea usoara in cadrul locatiei, existenta unei conexiuni la Internet si a unui computer in locatie, faptul ca obiectul de activitate comerciala al respectivului partener se adreseaza unui public cat mai larg.

In acest sens, Coletaria.ro a incheiat recent un parteneriat strategic cu furnizorul de servicii de plati de facturi si incarcare electronica Un-Doi Centru de Plati, prezent in peste 10.000 de locatii din Romania, vizand activarea in primul an a peste 200 de locatii Un-Doi Centru de Plati. Adoptia serviciilor de livrare alternativa se afla pe un trend pozitiv in Romania – rata de adoptie in randul clientilor pentru livrare la puncte pick-up este de 20-30% din totalul coletelor livrate si continua sa creasca, pe masura ce tot mai multi utilizatori descopera  avantajele in materie de costuri si flexibilitate.

Leave a reply