Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Zitec a devenit Google Cloud Premier Partner

Din luna iulie 2020, Zitec a devenit Google Cloud Premier Partner – cel mai inalt nivel destinat partenerilor care au demonstrat agilitate si performanta in implementarea solutiilor Google Cloud, anunta compania, intr-un comunicat de presa. Zitec este lider pe piata de IT & digital marketing din Romania si, in ultimii 2 ani, a dezvoltat un program de colaborare solid cu Google Cloud pe piata locala, urmarind cresterea rezultatelor in business pentru clientii Zitec. Solutiile implementate in acest scop au fost: serviciile cloud, facilitarea accesului la tehnologii de ultima generatie si specializarea echipei Zitec (prin parcurgerea unor programe intensive de training in domenii precum Cloud Architecture, Data Engineering si Network Engineering).

Printre clientii Zitec care utilizeaza solutii si servicii Google Cloud se numara: Adore Me (producator si retailer online american de lenjerie si produse vestimentare pentru femei), Vivre (cel mai mare magazin online pentru mobila, textile si decoratiuni din Europa Centrala si de Est, prezent in 9 tari) si Instant Factoring (primul fintech romanesc de factoring online). Compania a devenit Google Premier Partner in 2017, iar noul titlu vine in completarea seriei de parteneriate strategice din ecosistemul Zitec: cu Microsoft, Amazon Web Services, Adobe/Magento, platforma de solutii e-commerce VTEX si UiPath.

„Faptul ca am devenit Google Cloud Premier Partner este o recunoastere a experientei echipei noastre in utilizarea solutiilor cloud de-a lungul timpului. Inca din 2007, am fost printre primele companii din Romania care au implementat solutii cloud pentru clienti, oferindu-le acestora servicii inovatoare si noi oportunitati eficiente de business. Suntem mandri ca din echipa noastra fac parte 20 de specialisti certificati Google Cloud, care au participat constant la sesiuni de training complexe si a caror experienta internationala, prin lucrul cu clienti din 20 de tari, le aduce un plus de know-how relevant si rar pe piata autohtona”, a transmis Alexandru Lapusan (foto, CEO si Co-fondator Zitec).

Comentarii ( 2 )

  1. […] cu Google, Microsoft si Adobe (Magento Commerce). Incepand cu luna iulie 2020, Zitec a devenit Google Cloud Premier Partner, cel mai inalt nivel destinat partenerilor care au demonstrat performanta in implementarea […]

Leave a reply